01:10
Вже в п'ятницю у Львові відбудеться «Ніч храмів». Це показовий захід, покликаний продемонструвати, що християнські цінності в Європі не зникли, а радше навпаки. Про це сьогодні розповів співорганізатор «Ночі храмів» о. Григорій Драус. «У цей нелегкий час християнство в секуляризованій Європі потребує живої реклами нашої автентичної віри. Подібні заходи відбуваються і в Німеччині, Англії, Франції, Чехії, Польщі. Це дасть змогу більше задуматись над християнським корінням Європи, над моральними чеснотами сучасного суспільства», - зазначив о. Григорій Драус. Він також додав, що у Польщі аналогічний захід відбувається вже чотири роки поспіль.
18:28
Майже 30 тисяч людей зібрав гурт «Океан Ельзи» на "Арені Львів" у рамках концертного туру «Земля». Тридцять пісень, серед яких були і нові, і добревідомі старі, тримали фанів на стадіоні до пів-першої ночі. Щоправда, розпочали грати музиканти на 2 години пізніше запланованого. У Львові «Океани» відіграли вдев'яте в межах цьогорічного туру. Попереду ще пів-України, Росія, Білорусь, Казахстан, Європа та Північна Америка. Загалом заплановано сто концертів.
15:29
Тотальне бездоріжжя Львівщини. 267 тисяч метрів квадратних шляхів регіону у суцільних ямах, а 77-м кілометрів магістралей – повністю зруйновані та не підлягають ремонту. Такі цифри сьогодні на колегії озвучив голова Львівської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Микола Шемчук.
00:33
Фінансова криза аж ніяк не вплинула на успішність окремих мешканців Львівщини - кількість мільйонерів у цьому регіоні останнім часом значно зросла. Про це повідомили сьогодні прес-службі Головного управління Міндоходів у Львівській області. Найбільший розмір доходу, задекларованого в області, становить 45,7 млн гривень. Його задекларовано мешканцем Львова (дивіденди).