16:21
Спробувати себе в екстремальних видах спорту разом з професіоналами зможуть усі охочі. Цієї неділі, 7 липня, на площі перед Оперним театром відбудеться найвидовищніша спортивна подія року – Фестиваль вуличних та екстремальних видів спорту «Yarych street fest». Початок фестивалю «Yarych street fest » – о 16.30.
15:10
У Львові вчора відбувся перший Форум майбутніх матусь. Львів'янкам розповідали як бути мамою і не потрапити у полон стереотипів, які змальовують материнство як щось страшне. Програма Форуму передбачала вступне слово Людмили Адамівни Зуб, завідувачки Жіночої консультації 4-ї комунальної міської поліклініки, лікаря-гінеколога, семінар „З турботою до та після народження”, міні-лекцію дитячого стоматолога, боді-арт та майстер клас виробів із натуральної косметики.
08:59
5 липня відомий київський арт-центр Павла Гудімова «Я Галерея» спільно зі Львівським Палацом Мистецтв представлять проект відомих львівських художників, найяскравіших представників напряму «нові старі майстри» Євгена Равського і Володимира Костирка.
19:27
Минулої неділі у місті відбувся гастрономічний фестиваль. Відроджувати місцеву кухню та шукати нові рецептури страв зібралися у Львові ресторатори, кухарі та просто гурмани. Посмакувати ж галицьких смаколиків на дійство з'їхалися поціновувачі з усієї України. Цьогоріч «Львів на тарілці» проводять вже вдруге, плани на майбутнє в організаторів серйозні - зробити місто лева гастрономічною столицею.
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
559