16 січня 2014

23:35
Сьогодні, 16 січня мешканці вулиць Озаркевича та Шептицького пікетували Львівську міську раду з вимогою зупинити руйнування "Народної лічниці" на вул. Озаркевича, 4-а.
22:24
Відомий письменник, автор численних книжок про Львів і колонки на сайті ТСН, поет, що нещодавно знов прославився через вірші та міліцію (йдеться про скандальний твір «Убий під…аса», після якого правоохоронці зажадали письмових пояснень) Юрій Винничук виграв суд, в одіозного нардепа Вадима Колесніченка.
20:58
Щойно 15 січня на прес-конференції громадських активістів, невдоволених процесом формування Львівського осередку ГО «Майдан», екс-ведуча львівського Євромайдану Софія Федина встигла запропонувати розібрати сцену в центрі міста і зекономлені на її подальшому утриманні кошти спрямувати на відновлення призупиненої відправки активістів до Києва, як обізвалися ті, хто відчув, до кого пролунало це неприємне звернення.
21:50
Вітчизняні парламентарії ухвалили закон, що посилює відповідальність вболівальників за порушення на стадіоні й упроваджує в країні іменні квитки. Тепер карати будуть безпосередньо порушників, а не цілий стадіон.
21:13
Хокейний клуб Львова «Леви» продовжує шукати оптимальний варіант ігрового складу. І в передостанній день трансферного вікна суттєво змінили список листа-заявки на другу частину чемпіонату.
19:44
Сучасні трамваї з низькою посадкою - новісіньку продукцію львівського заводу «Електрон» придбають для міського транспорту російського Санкт-Петербургу. Нові вагони «трамваю-Хюндаю», ззовні схожого на легендарний вже в Україні однойменний південнокорейський поїзд, начебто вже від першого липня їздитимуть коліями північної столиці Російської Федерації. У всякому разі, про такі наміри оголошено днями.
17:05
Сьогодні зранку на площі Ринок у Львові виникла бійка між представниками ВО «Свобода» та активістами організації «Автономний опір». Конфлікт виник під час пікету проти руйнування Шпиталю Шептицького на вулиці Озаркевича.
00:15
Підводний світ риб, креветок та річкових рослин можна оглянути на четвертій загальноміській виставці мікроакваріумів, яка відкрилася у Львові. Організаторами виставки є Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр та Львівський клуб акваріумістів.
00:09
Науковці Львівського музею історії релігії вимагають в негайно відкликати лист Міністерства культури з погрозами до глави УГКЦ Святослава Шевчука як антиконституційний і протизаконний.