25 січня 2014

23:29
Вчора працівники оперативної групи та відділу нагляду та безпеки Миколаївської виправної колонії (№ 50), спільно з працівниками територіального органу внутрішніх справ виявили та вилучили заборонені предмети та речовини, які зловмисники намагалися доставити на територію колонії. Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України у Львівській області.
18:19
Обласні депутати Львівщини звернулись до керівника головного управління МВС у Львівській області Олександра Рудяка з вимогою відкликати особовий склад спеціального підрозділу міліції "Беркут" з Києва. Відповідне звернення депутати прийняли сьогодні, 25 січня 2014 року, на позачерговій сесії Львівської обласної ради.
17:09
У Львові мітингувальники захопили і утримують будівлю обласної державної адміністрації. Ініціативна група оголосила, що блокує адміністрацію і бере владу в свої руки.
16:49
Сьогодні на позачерговій сесії депутати Львівської обласної ради офіційно визнали Народну раду України колегіальним органом, уповноваженим представляти інтереси народу України. «За» проголосувало 69 з 73 присутніх обласних депутатів.
16:02
Мешканець міста Турки Роман Сеник, якого було важно поранено 22 січня 2014 року на вулиці Грушевського, сьогодні зранку помер у київській лікарні. Про це повідомила голова Львівської обласної організації ВО "Свобода", народний депутат України Ірина Сех.
15:15
Вчора у Львівський області оголосила про свій розпуск Трускавецька міська організація владної Партії Регіонів.