30 січня 2014

14:29
Це почалось давно. Ще напередодні місцевих виборів 2010 року. Тоді Львів, зрештою як і всю область, охопила «свободоманія». Зі 45 виборчих округів міста, тільки у 6-х перемогли не носії політичного бренду ВО «Свобода». Популістична, проте радикально-національна риторика раннього періоду Бандери принесла свої плоди і все було б добре, якби не так погано.
00:57
Львівські підприємці вирішили підтримати колишнього "беркутівця", який публічно заявив про свою відставку. При цьому місцеві бізнесмени заявили - на сприяння у працевлаштуванні можуть розраховувати й інші правоохоронці.
00:27
Відтепер постраждалих на київському Майдані будуть привозити до Львова двома реанімобілями. Комітет Майдану Львівщини відправив у розпорядження медиків київського Майдану дві таких спецмашини. На вихідних до Львова прибули перші пацієнти - луганчанин та ще двоє мешканців Львівщини. Також вже тиждень на лікуванні у Львові перебувають Юрій Матерецький з Бродівщини, якому травмувало ногу від вибуху гранати під час протистояння в Києві, та червоноградець Михайло Нискогуз, побитий "беркутівцями".