20 січня 2014

01:20
У Львові триває блокування активістами Євромайдану військової частини внутрішніх військ № 4114, що розташована на вулиці Стрийській, 146. Таким чином «вевешникам» не дають виїхати до Києва для придушення демонстрацій.
23:39
Журналісти всіх львівських видань вимагають від парламенту та президента скасувати репресивні закони, які Верховна Рада України нелегітимно проголосувала 16 січня 2014 року (ці законопроекти не були внесені до порядку денного, кількість учасників голосування в залі засідань не була встановлена, підрахунок голосів не проводився ні лічильною комісією, ні електронною системою "Рада" - цього цілком достатньо, щоб визнати процедуру ухвалення цих "законів" нелегітимною). законопроекти не були обговорені у комітетах ВР, не отримали експертної оцінки юристів парламенту. І поки влада не виконає цю вимогу журналісти вирішили ігнорувати скандальні «поправки».
20:46
Гравець львівського баскетбольного клубу «Політехніка-Галичина» потрапив до символічної п’ятірки тижня. Гра центрового «політехів» Максима Івшина у поєдинку проти столичного БК «Київ» дозволила йому стати найкращим у своєму амплуа.
08:47
Львівський історик та активний діяч Громадського сектору Євромайдану Володимир В’ятрович, заявив, що наразі однозначно оцінити вчорашні події в Києві неможливо, але вони продемонстрували - ще не вмерла Україна!
01:47
У Львові тисячі активістів Євромайдану зараз заблокували виїзди з військової частини внутрішніх військ № 4114, що на вулиці Стрийській, 146. Таким чином люди намагаються не допустити виїзду солдатів до Києва для придушення демонстрацій.
01:07
В день свята Богоявлення Господнього на львівському Євромайдані відбулася акція «Обливний протест «За здорову націю». Цією акцією організатори мали на меті популяризувати здоровий та тверезий спосіб життя.
00:19
Активісти львівського автомайдану 19 січня 2014 року провели автопробіг-бойкот регіоналів Львівщини. Цього разу обмежились Буським районом і містом Буськ, де мешкає голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук.