22 січня 2014

00:17
Родичі викраденого сейсмолога Юрія Вербицького впізнали його тіло. Про це повідомило "Радіо Свобода", посилаючись на племінницю загиблого.
23:42
З нагоди ювілею літературної групи ЛУГОСАД сьогодні у львівській книгарні „Є” відбувся вечір, присвячений діяльності групи. Про ЛУГОСАД розповідали учасники угрупування – Іван Лучук та Роман Садловський. На атмосферу події, як і на настрій спікерів, помітно вплинули революційні події країни, проте захід все ж відбувся, адже цьогоріч виповнюється 30 років від часу створення групи.
21:45
Анна Васильченко – соліст відомого гурту „Kings & Beggars”, який виконує старовинну музику. Попри те, що на сцені гурт із 2008 року, середньовічна музика досі щось нове на вітчизняній сцені. Це явище, яке випереджає українське суспільство і всі його принади сповна оцінять лише згодом. В інтерв'ю для „Справжньої Варти” Анна розповіла про таїнство народження репертуару гурту та ще про чимало цікавих речей.
12:22
Віталій Ковтун, координатор руху „СВОЇ”, вважає, що громадянам потрібно організуватись та мобілізуватись задля успішних дій. Про це громадський діяч повідомив під час брифінгу і закликав львів'ян вирушати у Київ: чоловіків в оборонні сотні, а жінок - на кухню.