15 січня 2014

20:55
У Львові триває скандал довкола формування місцевого осередку ВО «Майдан». Частина співорганізаторів львівського «Євромайдану» заявила, що ініціативна група, яка представляє інтереси Львівщини на київському Євромайдані, сформована вказівкою «згори» і в ній не витримано принцип рівного представництва громадських, молодіжних та політичних середовищ. І, взагалі, зараз сцену львівського Євромайдану захопили «свободівці», які на власний розсуд вирішують, хто там має виступати.
19:09
У виїзному матчі в гості до лідера фут зального чемпіонату України «Єнакієвця» львівський клуб без шансів поступився з рахунком 3-1. Команда з Донбасу реалізувала свої моменти і ще білше закріпила своє лідерство на вершині турнірної таблиці.
02:48
Для того щоб розчистити ділянку для забудови елітна фірма нардепа від Партії регіонів Володимира Зубика через суд призупинила наказ, яким колишні будівлі шпиталю Шептицього на вулиці Озаркевича, 4-4-а визначені як нововиявлена пам'ятка архітектури. І поки рішення Львівського окружного суду є чинним, частину історичної будівлі вже зруйнували, а іншу планують доруйнувати найближчим часом.
11:08
Вчора у галереї „Зелена канапа” відкрилася виставка під назвою “Невигадані сюжети” від Петра Сипняка. Картини митця виконані у побутовому жанрі і є невеликими за форматом. Твори із виставки раніше ніде не експонувалися, тому поціновувачі мистецтва зможуть вперше ознайомитися із картинами у „Зеленій канапі”.
01:18
Для того, щоб посеред вулиці Городоцької у Львові замість голого «острівка безпеки» з’явились дерева, потрібно знайти більше 200 тисяч гривень та переконати міську комісію з безпеки руху.