29 січня 2014

22:09
Попереджувальний протест сьогодні відбувся біля Головного управління Міністерства доходів на Львівщині. Активісти влаштували пікет з метою запобігання втягнення даної інституції до конфліктів, які відбуваються в Україні.
16:52
Комітет Майдану Львівщини вдається до різних способів тиску на місцевих регіоналів. Так, вже більше місяця низка «народних месників Майдану» об’єдналась у групу «Економічний бойкот регіоналів». Під приціл активістів потрапив, зокрема, відомий на Львівщині бренд «Родинна Ковбаска» - м’ясні магазини місцевого регіонала Олега Барана блокували, «прикрашали» відповідними наліпками, розбили навіть кілька вітрин. Продавці в магазинах зізнаються – через антипропаганду серед львів’ян кількість покупців у «Родинній ковбасці» суттєво зменшилась.
10:24
Вчорашній день у приміщенні Львівської облдержадміністрації та обласної ради завершився конфліктом з «шарпаниною» між представниками ВО «Свобода» та активістами Автономного опору. Щоправда після спільної наради сторонам вдалось врегулювати конфлікт.