13 січня 2014

23:17
Найактивніший комуніст Львівщини намагається через суд скасувати доплати міськради воїнам Української повстанської армії. Тож чи отримуватимуть 364 ветерани УПА, які мешкають у Львові, додаткову тисячу гривень щомісяця,залежить від рішення Галицького районного суду.
18:19
Цими вихідними у німецькому Рупольдингу закінчився ще один етап Кубка світу з біатлону. І у підсумковому рейтингу у першій десятці опинилося аж три українки. І одна з них уродженка Тернополя.
17:31
Легендарний півзахисник львівських «Карпат» Ігор Кульчицький розповів про очікування від команди в другій частині сезону. На думку колишнього гравця «зелено-білих» ключовим моментом є зимові збори команди.
16:42
У кінці минулого року Україна успішно пройшла етап подачі заявки на право проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року. Тепер для подальшої процедури потрібно подати логотип змагання. І саме зараз до цієї процедури можуть долучитися жителі Львова, визначивши найкращий логотип шляхом голосування.
23:16
Координаційна рада «Євромайдан Львів» оголосила про те, що офіційно створює об’єднання автомобілістів «АвтоМайдан Львів». Для всіх охочих приєднатися до спільноти розроблена навіть електронна форма вступу.