Студентам медуніверситету Львова погрожують відрахуванням за участь в мітингах

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 25 листопада 2013, 14:58
Сьогодні студенти всіх найбільших львівських ВНЗ кількатисячною колоною організували пішу ходу від пам'ятника Шевченка до пам'ятника Франку. Там до них приєдналась колона студентів НУ «Львівська політехніка», студенти з Івано-Франківська та викладачі ЛНУ ім. Івана Франка. Після чого колона повернулась до пам'ятника Шевченку, звідки готується йти пікетувати Львівську облдержадміністрацію та вимагати відставки голови Олега Сала.
Студентам медуніверситету Львова погрожують відрахуванням за участь в мітингах

Наразі на площі перед пам’ятником Т.Шевченку перебуває близько 10 тисяч студентів з ЛНУ ім. І.Франка, Львівської політехніки, Львівського медичного університету, Ветеринарної академії, Лісотехнічого університету, Академії друкарства, Академії мистецтв ім.І.Труша та ряду інших вишів, де сьогодні пар немає взагалі.

Водночас, як зазначила у своєму виступі ведуча мітингу Софія Федина, старостам Львівського медичного університету з ректорату зателефонували на мобільні та повідомили, що якщо студенти сьогодні не прийдуть на пари,  їх будуть відраховувати із ВНЗ.

Нагадаємо, в п’ятницю, під час мітингу під пам’ятником Шевченку, свою підтримку студентам висловило керівництво найбільших львівських ВНЗ. Ректори та викладачі вищих навчальних закладів запевнили, що виключати за прогули учасників Євромайдану не будуть.

comments powered by HyperComments