Львівська міліція «з народом». Наразі неофіційно

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 25 листопада 2013, 14:08
У Львові міліція поводилась по-європейському і забезпечувала громадський порядок зупиняючи машини та пропускаючи колони мітингуючи студентів. На відміну від Києва, де правоохоронці спільно з «Беркутом» витісняли мітингувальників під приводом монтажу новорічної ялинки та різдвяного ярмарку.
Львівська міліція «з народом». Наразі неофіційно

«Що найбільше вразило сьогодні - це робота львівської міліції! Як тільки колона змінювала напрямок руху, туди направлялись регулювальники ДАІ, а всі заходи координувались із міліціонерами громадської безпеки. Дійсно, сьогодні львівські міліціонери спрацювали як личить справжній європейській поліції!» - пише  на сторінці групи «Влада зробила свій вибір, тепер - слово за нами!(Львів)» у facebook львівський громадський діяч Тарас Гаталяк. 

Також роботу львівської міліції відзначають і самі учасники ходи. Зокрема Василина Думан, студентка Українського Католицького університету, яка брала активну участь у пішій ході в неділю 24 листопада, в коментарі на ФБ розповіла про позитивне ставлення міліціонерів до мітингувальників.

«Міліціонери дуже образилися, коли хтось почав ширити чутки, ніби вони львівський майдан розганятимуть. Підходили до студентів і просили передати, що це не правда», - стверджує Василина Думан.

Щоправда офіційної позиції керівники Львівського обласного та міського управлінь міліції щодо підтримки Євромайдану наразі не висловилювали.

 

comments powered by HyperComments