Студенти закидали сніжками Львівську ОДА з криками "Ганьба!"

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 25 листопада 2013, 17:17
Понад 10 тисяч студентів прийшли з Євромайдану на площі перед пам’ятником Т.Шевченку до Львівської облдержадміністрації з вимогою відставки губернатора Львівщини Олега Сала. Голові ЛОДА спудеї кричали «Ганьба!» та кидали сніжки у бік вікон Львівської ОДА. Двері до облдержадміністрації тримала під охороною міліція, не впускаючи нікого в приміщення.
Студенти закидали сніжками Львівську ОДА з криками "Ганьба!"

У цей час в приміщенні обласної ради тривало засідання координаційної ради з приводу подальшої діяльності Євромайдану у Львові.

За словами пікетувальників, вони вимагають звільнення Олега Сала з посади голови Львівської ОДА, оскільки його відомство намагалося через суд заборонити встановлювати намети на львівському Євромайдані.

Проте, до студентів надійшла інформація, що Олега Сала на робочому місці начебто немає, тож пробувши під облдержадміністрацією 15 хвилин молодь попрямувала колоною назад до пам’ятника Т.Шевченку, де на площі зараз відбувається віче. Дорогою вони вигукували гасла "Слава Україні!", "Революція!", "Бандера, Шухевич - герої України!"

Довідка:

Нагадаємо, сьогодні зранку студенти всіх найбільших львівських ВНЗ кількатисячною колоною організували пішу ходу від пам’ятників Шевченка до Франка. Там до них приєдналась колона студентів НУ «Львівська політехніка», студенти з Івано-Франківська та викладачі ЛНУ ім. Івана Франка.Після чого колона повернулась до пам’ятника Шевченку, де розпочалось 10-ти тисячне віче.

comments powered by HyperComments