Організатори Євромайдану у Львові оприлюднили список вишів, які не відпускають студентів на мітинг

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 25 листопада 2013, 17:44
На Євромайдан у Львові ‬ не відпускають студентів юридичного факультету Львівського державного університету внутрішніх справ та Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва, Інституту економіки і менеджменту НУ "Львівська Політехніка".
Організатори Євромайдану у Львові  оприлюднили список вишів, які не відпускають студентів на мітинг

Про це повідомили організатори  Євромайдану у Львові на своїй офіційній сторінці у Facebook.  Таким чином організатори намагаються вплинути на ректорів вишів та захистити студентів від утисків. Зокрема,  після повідомлення, що на мітинг не відпускають студентів-медиків, організаторам Євромайдану у Львові особисто зателефонував проректор з науково-педагогічної роботи Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Анатолій Магльований і запевнив, що студентів медичного вишу не скликають на навчання з Євромайдану. Аналогічну інформацію він озвучив координаційному штабу Львівської обласної ради, зателефонувавши на гарячу лінію штабу.

Загалом, згідно з інформацією організаторів, сьогодні на Євромайдан у Львові зібралося студентство майже всіх навчальних закладів Львова. Зокрема на мітингу були присутні студенти  Львівського професійного училища залізничного транспорту № 52, Школи Святої Софії, Львівського державного коледжу переробної промисловості, Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського поліграфічного коледжу Української академії друкарства, Львівського державного музичного училища, Львівського техніко-економічного коледжу, старшокласники класичної гімназії при ЛНУ імені Івана Франка, Львівського державного ліцею ім.Героїв Крут, Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму та інші.

Нагадаємо, керівництво львівських вишів відкрито задекларувало свою підтримку студентству. Відповідне звернення 23 листопада підкріпили власними підписами ректори, проректори та представники керівництва вищих навчальних закладів Львова під час наради у кабінеті голови Львівської обласної ради Петра Колодія.

comments powered by HyperComments