«Генерали» розібралися з «Левами» як з кошенятами

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 4 листопада 2013, 20:09
У другому матчі між київськими «Генералами» та львівськими «Левами» вболівальники побачили справжню гольову феєрію. Львівські «Леви» у цьому матчі були не царями африканських саван, а кошенятами. Столична команда розчавила гостей з рахунком 9:2.
«Генерали» розібралися з «Левами» як з кошенятами

Від самого початку «Генерали» закрили «Левів» у зоні гостей. Після стартового вкидання голкіпер львівського клубу Євген Бруль почав працювати в поті чола. А «Генерали», як і в першому матчі, прагнули із самого початку вирішити всі питання. І вже на п’ятій хвилині господарі відкрили рахунок в матчі. Автором закинутої шайби став Бега.

Подвоїли рахунок «Генерали», маючи першу ж більшість. На 13 хвилині Бега віддав результативну передачу, а Росляков на «п’ятачку» був найшвидший. «Леви» намагалися щось змінити, але їхні нечасті вилазки у зону «Генералів» ніякої небезпеки не мали. А удари ставали легкою здобиччю голкіпера Терчиєва.

У другому періоді характер гри не змінився. «Генерали» продовжували атакувати й нагнітати напругу біля воріт Бруля. І господарі довели рахунок до розгромного – 5:0. Лише після цього львів’янам вдалося розмочити рахунок. Розпечатати ворота Терчиєва вдалося Супруну після передачі Курського. Але радість від цього була недовго. Вже за хвилину Ладигін скористався передачею Мадера і відновив перевагу своєї команди до 5 результативних кидків.

У заключному періоді першими забити вдалося, як не дивно, «Левам». Все ті ж Курський і Супрун організували другу шайбу львів’ян. Курський віддав – Супрун закинув. Але це не дуже допомогло хокеїстам зі столиці Галичини. «Генерали» відповіли влучними кидками Долініна, Сидорова і Мадери. Таким чином, кияни довели рахунок до непристойного – 9:2.

У стартових матчах «Леви» зіграли дуже погано. Дві розгромні поразки від київських «Генералів» дали достатньо матеріалу для роздумів тренеру львів’ян. Наступні поєдинки «Леви» проведуть 6-7 листопада в гостях у іншої столичної команди "Компаньйон". А вдома 13-14 листопада у гості до «Левів» завітає чинний лідер чемпіонату України білоцерківський «Білий Барс». На рахунку ж львів’ян поки що «0» у графі «Очки».

Турнірна таблиця

м

команда

і

о

1.

Белий Барс

4

10

2.

Генерали

2

6

3.

Компаньйон-Нафтогаз

2

2

4.

Гайдамаки

0

0

5.

Сокіл

2

0

6.

Леви

2

0

 

comments powered by HyperComments