"Карпати" - "Чорноморець": В коментарях

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 4 листопада 2013, 21:02
В останньому матчі львівські "Карпати" втратили перемогу з одеським "Чорноморцем". На останніх хвилинах нападник гостей Анатолій Діденко подарував своїй команді один заліковий пункт.
"Карпати" - "Чорноморець": В коментарях

Пропонуємо дізнатися зведені коментарі учасників матчу між  львівськими  "Карпатами"  та  одеським  "Чорноморцем".

Олександр СЕВІДОВ, головний тренер «Карпат»

«Прикро. Півтора тайми вести в рахунку і втратити перемогу. Я сказав хлопцям, що це клас. Класна команда не дозволила б в кінці захлинутися двом атакам за такого рахунку. Куди ж ви б’єте? Та хіба до них докричишся? Вони як «Барселона», у відкритий футбол грають. Клас в цьому і полягає. Але хлопці молоді. Було в нас дві вимушені зміни. Що зробиш? Не втримали. Я переконаний, що якби «Чорноморець» вів в рахунку, то не пропустив би. Є у нас над чим працювати. Хороший урок для молоді. От недавно наш чемпіон скаржився, що ми час затягували. Зараз не затягували. Мали вигравати. Виглядали гідно на фоні команди, що йде на четвертому місці. Вони провели багато матчів, наїлися трохи. «Чорноморець» – одна з досвідченіших команд нашого чемпіонату».

Роман ГРИГОРЧУК, головний тренер «Чорноморця»

«Від погоди і від гри враження однакові. Маю на увазі якість нашого футболу. Мабуть, це була найгірша наша гра в цьому сезоні. Попередні матчі ми грали рівно, а сьогодні навіть не можу сказати, що це була найгірша гра, просто ніяка гра. Якщо раніше ми грали десь на небі, то зараз під землею, по рівню. Але при цьому не можу сказати, що нас закрили і возили. Не так багато моментів створили «Карпати» біля наших воріт. Забили як? Воротар вибив, захисник скинув, Федорчук забив. Але попри це я не хочу сказати, що нічия закономірна. «Карпати» мали вигравати. А сталося так. Хоча, можна сказати, що це очко ми десь в чомусь заслужили.

Виснаження психо-емоційної частини. З фізичною втомою легше справлятися. Ті гравці, які в нас в основі сильні в цьому аспекті. Вони не розпиляються, вміють регулювати свої сили. У нас нема такого, що вистрілив і все».

Валерій ФЕДОРЧУК, півзахисник «Карпат»

«Зараз я граю ближче до воріт суперника, біля Саші Гладкого. Моя задача – перебувати за ним, коли він бореться за верховий м’яч. Так і вийшло, я увірвався у вільну зону, залишалося лише влучити в ціль.

Коли виграєш по грі, то дуже прикро пропускати гол на останніх секундах. Попри це «Чорноморець» показав, що заслужено знаходиться наверху таблиці, що грає в єврокубках. Вони дограли цей матч до кінця. Усе ж я вважаю, що одеситам пощастило...

Незабаром у мене з’явиться друга дитина. Такі моменти мене надихають. Стараюся на полі викладатися удвічі сильніше. Цей гол присвячую дружині, майбутній дитині, фанатам та «Карпатам».

Анатолій ДІДЕНКО, нападник «Чорноморця»

«Дуже складний матч вийшов. Поле позначилося на характері футболу. Воно було в'язким, тому гра була в'язкою. Можна сказати, навіть грубою. У мене було завдання забити. Я - форвард, тому це для мене головне завдання. Звичайно, довелося трохи грати з глибини, відтягатися в центр поля. Але вся команда намагалася працювати на атаку.

У нас просто збився цикл. Якщо б зіграли з "Дніпром", були б в тонусі. Пропуск матч з дніпрянами не пішов нам на користь. У Львові завжди складно грати. І тоді, і зараз було дуже нелегко».

«Карпати» - «Чорноморець» 1:1

Голи:  Федорчук, 24 – Діденко, 90 +1

«Карпати»: Ільющенков, Пашаєв (Мірошниченко, 49), Балажіц, Гітченко, Костевич, Голодюк, Ткачук, Зеньов, Федорчук (Чачуа, 86), Льопа (Васін, 70), Гладкий

«Чорноморець»: Безотосний, Кутас  (Лео Матос, 46), Фонтанелло, Бергер, Сантана, К. Ковальчук, Бобко, Джедже (Зубейко, 78), Прийомов (Діденко, 46), Рієра, Антонов

Попередження:  Федорчук, Мірошниченко, Льопа, Васін – Діденко

comments powered by HyperComments