Два тижні працюватиме ярмарок харківських товаровиробників у Львові

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 4 листопада 2013, 19:23
У Львові розпочав роботу ярмарок харківських товаровиробників, який відбувається у нашому місті вже увосьмеро. Вперше ярмарок стартував ще у 2005 році, а з 2008-го став щорічним.
Два тижні працюватиме ярмарок харківських товаровиробників у Львові

В парку ім. Івана Франка, де проходить ярмарок львів’яни та гості міста можуть придбати для себе одяг із хутра, пальта, шкіргалантерею, взуття, ковдри, спортивний трикотаж, товари спілки бджолярів Харківщини та багато іншого за суттєво нижчими цінами ніж в магазинах.

Як розповіла заступник начальника відділу економічного розвитку управління економіки ЛМР Галина Заєць, львів’яни чекали на цей ярмарок уже давно. А цьогоріч у ярмарку бере участь 69 учасників, 14 з яких є зі Львова (минулого року львів’ян було всього п’ятеро). Відвідати ярмарок можна щодня з 9.00 до 18.00, впродовж 2-ох тижнів до 17 листопада.

Водночас, як повідомила начальник відділу департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міськради, Людмила Охріменко, новинкою цьогорічного заходу стало те, що на нього приїхало 30% нових учасників. Також, за її словами, чимало підприємств привезли ексклюзивний товар, який у Харкові ще не продавався. Зокрема – це хутра, пальта та елегантний жіночий одяг.

«Цього року ми привезли найкраще, що маємо, оскільки знаємо, що львів’янки дуже вибагливі. Сподіваємося їм сподобається», - зазначила Людмила Охріменко.

Окрім цього, як запевнила чиновник, ціна на ярмарку в середньому удвічі нижчі ніж в магазинах.

Також учасники ярмарку харківських товаровиробників цього року долучилися до акції по допомозі будинку сімейного типу для дітей-сиріт, який незабаром відкриється на Львівщині. Зокрема підприємці привезли дітям-сиротам ковдри, подушки і постільну білизну.

comments powered by HyperComments