17 вересня 2013

22:44
На ремонт доріг Львівщини обласною програмою ще в кінці квітня виділено 48 млн.грн а також 95 млн.грн з державних субвенцій. Проте, незважаючи на наближення холодів роботи чомусь не розпочинаються. Про це, сьогодні, 17 серпня, під час акції протесту проти бездоріжжя, заявив Богдан Хруставчук, керівник МГО «Молодь за розвиток Львівщини».
21:16
Нападник львівських «Карпат» Олександр Гладкий в режимі online відповів на запитання вболівальників. Він розповів про те, як бореться із нереалізацією своїх моментів, про своє футбольне майбутнє, львівських вболівальників, інтереси та українську мову. Така собі відео прес-конференція відбулася на офіційному сайті клубу.
20:19
Одне з львівських інтернет видань відправило голову ЛОДА Віктора Шемчука у відставку. Журналістів видання не переконало навіть пряме спростування губернатора.
18:11
У львівській школі №93, що на Сихові, планують збудувати криївку. Почнуть наступного тижня за підтримки Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодіжний націоналістичний конгрес». Будуватимуть криївку учні 8-11 класів.
18:07
Дівочий склад «ОДЮСШ Політехніка-Галичина» не мав собі рівних на юнацькому баскетбольному турнірі імені Ярослава Пастернака. А серед хлопців на цьому турнірі вікторію святкували молоді баскетболісти «Перемишля» з однойменного міста. Цей турнір є традиційним у знак пам’яті львівського спортивного журналіста.
15:42
В неділю, 21 вересня 2013 року в подвір’ї Музею Ідей вул. Валова, 18а відбудеться нетиповий продуктовий ярмарок. Тут продаватимуть лише продукти вирощені без пестицидів, синтетичних добрив чи генетично модифікованих організмів.
00:32
Ціла група гравців львівської «Енергії» отримали виклик до національної команди. Вони разом із іншими гравцями спробують вибороти путівку до Бельгії у матчах плей-офф проти збірної Угорщини.