26 вересня 2013

23:53
У неповносправних діток та їхніх батьків маленьке свято. Львівський міський центр реабілітації «Джерело» відзначає 20-річчя. З нагоди цього, у Львівському оперному театрі Народний хор ім. Верьовки дав благодійний концерт, а сьогодні в приміщення центру на Сихові з музичною програмою завітав гурт «Пікардійська Терція». Діти, які на подібних заходах бувають не часто були просто у захваті.
17:59
Восени Львів стане діловим центром України. У період 14 – 16 листопада у місті відбудеться Форум підприємництва. Представникам малого та середнього бізнесу нададуть інформацію про можливості розвитку їхньої справи. Місцем локації заходу стане виставковий центр „Шувар-Експо”.
15:32
Атракціон-канатну дорогу «ZIP LINE» у Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» не відкриють для відвідувачів. Прокуратура Львова днями подала позов до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою скасувати ухвалу міськради, якою підприємству дозволили встановити атракціон. Також за «канатників» взялась Державна екологічна інспекція. За нищення унікальної заповідної зони підприємцям загрожує не лише штраф, а й кримінальна відповідальність.
14:41
У рамках фестивалю «На каву до Львова» сьогодні відбувається непересічна подія – ІІІ Західноукраїнський Чемпіонат Баріста. Це слово настільки не звичне для українців, що навіть Word не втомлюється правити його з постійною періодичністю. Хто такі баріста, і в чому вони сьогодні демонструють свої уміння, ми з’ясували завітавши «На каву до Львова».
11:12
Валентина Василівна Теличенко відомий український правозахисник. Юрист відстоювала в суді інтереси таких постатей як Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, Мирослава Гонгадзе та Олексій Подольський. Валентина Василівна є спеціалістом у сфері цивільного та кримінального права. Поряд із визначними професійними здобутками п. Валентина відзначається особливою людяністю та харизматичністю. В інтерв’ю для „Справжньої Варти” юрист розповіла про справу Юлії Тимошенко, Угоду про Асоціацію, особливості вітчизняного правосуддя а також ще про багато цікавих і важливих речей.
02:14
Днями, у Львівському Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відгуляли справжнє українське весілля. Показати автентичні весільні обряди та побавити гостей приїхали фольклорні колективи з Бойківщини, Гуцульщини, Поділля, Слобожанщини, Одещини та Полісся. Троїсті музики запросили всіх до танцю, а староста і старостіна поміж забавами та розвагами частували гостей вином та запашним короваєм. Так пройшов 5-ий фестиваль автентичного мистецтва «Веретено», тематикою якого обрали весілля.