24 вересня 2013

23:45
Щойно в’їжджаєш до міста Самбір Львівської області, як на вулиці Промисловій тебе зустрічає повалений дороговказ з позначками напрямків Самбір, Ужгород, Мостиська. На нашому шляху це тільки перший свідок вчорашнього урагану, який пронісся містом. За словами очевидців, сильний вітер здійнявся раптово під час зливи, та за лічені секунди позривав дахи з будинків, поламав дерева та пообривав лінії електропередач. А місцями навіть повалив бетонні стовпи та паркани…
19:38
Львівщина знову стала жертвою буревію. Цього разу стихія розгулялась у Самбірському районі. Найбільше від урагану постраждав районний центр - місто Самбір. При цьому мешканців налякав не стільки буревій як його несподіваність. На відео, яке розмістив на youtube Петя Кокоць видно, що смерч виник за лічені секунди.
18:58
Захисник львівських «Карпат» Ігор Пластун порівняв матчі проти донеччан та киян, і віддав перевагу останнім. Якщо «гірників» «зелено-білі» перемогли, то нічия із «Динамо» була б просто чудом, на думку Ігоря.
18:43
Ухвала-вето-ухвала-суд. На понеділковій вечірній сесії Львівської міськради 23 вересня депутати таки показали меру, хто є носієм «правдивої» влади у Львові. Набравшись сил на морях та знайшовши союзників серед інших фракцій, ВО «Свобода», яка має більшість у львівській міськраді, таки подолали вето міського голови Львова на 17 ухвал, які вони прийняли ще перед канікулами 18 липня цього року.
13:14
Минув тиждень, як «відгримів» Форум видавців у Львові. З успіхом пройшов і довгоочікуваний концерт-презентація, присвячений творчості Грицька Чубая, «П’ятикнижжя». Велика заслуга в успіху цих двох подій належить «Видавництву Старого Лева», яке стало не лише осередком створення цікавих книг, але й сподвижником непересічних творчих проектів. Про них нам розповіла відома письменниця, літературознавець і головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.
00:05
Якісна журналістика поняття доволі об’ємне і не завжди зрозуміле молодим спеціалістам у повній мірі. Напевно, саме тому майстер-клас на тему „Якісна журналістика” супроводжував інтерес та успіх. Про засади якісної журналістики розповів екс-головний редактор „Forbs Україна” Володимир Федорін. Захід організувала Школа журналістики УКУ в одному із навчальних корпусів університету