Міні-футбол: львів’яни допоможуть пробитися збірній України на Чемпіонат Європи-2014

Дмитро Майстренко  |  Вівторок, 17 вересня 2013, 00:27
Ціла група гравців львівської «Енергії» отримали виклик до національної команди. Вони разом із іншими гравцями спробують вибороти путівку до Бельгії у матчах плей-офф проти збірної Угорщини.
Міні-футбол: львів’яни допоможуть пробитися збірній України на Чемпіонат Європи-2014

Львівщина завжди славилася потужною міні-футбольною спільнотою. У підтвердження цього місцева команда під назвою «Енергія» делегую не одного-двох, а відразу цілу когорту гравців до лав збірної. Найближчого матчу львівську команду представлятимуть такі польові гравці: Денис Овсянніков, Валерій Легчанов, Максим Павленко, Дмитро Бондар, Сергій Коваль та Олександр Бондар.

А найближчий матч підопічні Євгена Ривкіна проведуть проти збірної Угорщини в межах ігор плей-офф. Наша команда 17 вересня зіграє першу гру в Харкові. Вона розпочнеться о 19.15 в палаці спорту «Локомотив». Матч-відповідь відбудеться в угорському місті Дьєндьєш, що за 80 км від Будапешта. Після цього стане зрозуміло, хто відправиться у фінальну частину Чемпіонату Європи-2014 до Бельгії.

Нагадаємо, що збірна України свій відбірковий шлях починала з основного раунду. На цьому етапі вона потрапила в одну групу зі збірними Англії, Словенії та Туреччини. Перемігши британців та турків, українці поступилися словенцям, котрі на пряму потрапили до Бельгії. У результаті наша збірна посіла другу сходинку і повинна буде поборотися за путівку на Чемпіонат Європи у матчах плей-офф.

Угорці також розпочинали відбірковий турнір із основного раунду. У своїй групі вони поступилися лише збірній Італії. І за результатами жеребкування збірна Угорщини зіграє зі збірною України в плей-офф.

У інших стикових матчах зустрінуться:

Боснія та Герцеговина – Голландія

Румунія – Сербія

Словаччина – Хорватія

Фінальна частина Чемпіонат Європи з футзалу 2014 року пройде у лютому. У двох бельгійських містах, – Антверпені та Шарлеруа – де команди у двадцяти матчах визначать націю, яка найкраще грає у міні варіант гри мільйонів.

Додаткова інформація.

Список гравців збірної України:

Воротарі: Ципун Кирило («Ураган»), Литвиненко Дмитро («Локомотив»), Савенко Юрій (ЛТК) Іваняк Євген («Локомотив»)

Польові гравці: Кісельов Віталій, Федорченко Дмитро, Клочко Євген, Журба Сергій, Сорокін Дмитро, Білоцерковець Микола, Сорокін Олександр, Сірий Євген, Камеко Дмитро (усі – «Локомотив»), Валенко Євген, Шотурма Петро, Сімка Андрій, Макаєв Ільдар (усі – «Ураган»), Овсянніков Денис, Легчанов Валерій, Павленко Максим, Бондар Дмитро, Коваль Сергій, Бондар Олександр (усі – «Енергія»), Разуванов Володимир (ЛТК), Свірідов Богдан («Єнакієвєць»)

 Список гравців збірної Угорщини:

Воротарі: Золтан Балаж, Дьюла Тот.

Польові гравці: Габор Кун, Янош Рабл, Норберт Ловас, Янош Тренчені, Ріхард Давід, Петер Сабо, Тамаш Лоді, Акош Харніш, Золтан Дрот, Жолт Дьюрчані, Саболч Сегі, Крістофер Андорка

comments powered by HyperComments