13 вересня 2013

19:00
Уже Х міжнародний турнір з юнацького баскетболу стартував у столиці Галичини. Змагання присвячені пам’яті керівника відділу спорту газети «Високий Замок» та провідного львівського журналіста Ярослава Пастернака.
18:57
Старе правило - не трамвай – об’їде, не спрацювало. ЛКП «Львівелектротранс» таки доведеться відшкодувати витрати на ремонт автомобіля львівської співачки Наталки Карпи. Львівський апеляційний суд підтвердив - вини співачки у ДТП не було і немає. У всьому винен водій трамваю.
17:53
Представник Львівщини та член спортивного клубу «Ультра» Тарас Сало виборов срібну медаль на Міжнародному марафоні «Koral», який відбувся у Польщі. Випередити українця вдалося лише кенійському спортсменові Бівоту Вайкліфу. Про це повідомили на сайті sport-oda.lviv.ua.
18:02
У рамках інтелектуальної події – Форуму видавців відбулася інтелектуальна зустріч-бесіда з інтелектуалом Юрієм Макаровим. Куратором зустрічі, що пройшла на підтримку соціально-культурної програми заходів для літніх людей «Третій вік: задоволення від читання», виступила Ольга Герасим’юк.
17:26
«Стронгоманію», яка сьогодні відбулася важко передати словами, її треба бачити, чути і відчувати. «Це щось неймовірне!» - захоплено відзначив Джеремі Стронг, і з ним тяжко було не погодитись.
14:35
Всеукраїнський турнір з фехтування на шпагах «Галицька осінь» пам’яті майстра спорту України Володимира Козинського відбудеться 14-15 вересня у Львові. Хоча організатори позиціонують змагання як всеукраїнську, за перемогу змагатимуться кадети не лише з України, а й сусідніх Польщі та Білорусі.
10:41
Тетяна Толстая - відома російська письменниця, публіцист і телеведуча. В Україну вона прибула з нагоди Форуму видавців, в рамках якого провела творчу зустріч із читачами. Модерував зустріч Олександр Гаврилов, російський критик, редактор і літературний діяч.
01:57
Урочисті заходи, зазвичай, подібні між собою і відбуваються за схожими сценаріями. Так проходить левова частка урочистостей, але так не пройшла Урочиста академія з нагоди 20-річчя Форуму видавців у Львові. На заході було все, що притаманне схожим подіям: сцена, оплески, урочисті промови. Але поряд із тим було те, чого немає на більшості урочистостей: щирість, нагороди, душевність і кілька „ляпів”.
00:52
У Львові на території Вірменського дворику відбулось святкування Днів Тбілісі. Святковий захід відвідало чимало львів’ян, туристів та грузинів. А також представники Тбіліської міської ради, які приїхали до Львова на стажування.