16 вересня 2013

23:36
У рамках Форуму видавців відбулося урочисте вручення Міжнародної літературної премії ім. Олеся Ульяненка. Особливість премії в тому, що її присуджують авторам нонконформістських текстів.
22:01
Волейбольний клуб «Барком-Кажани» провів товариські спаринги у Любіні проти місцевої команди «Cuprum Mundo». В обох випадках сильнішими виявилися господарі. А львівській команді тепер є над чим працювати. І виправляти помилки до старту Суперліги.
20:43
Спортсмени Львівщини Ростислав Герцик, Олена Куницька та Дмитро Бабійчук входять до складу збірної України, що візьме участь вже у ІІ Всесвітніх Іграх з єдиноборств «SportAccord». Цього року змагання пройдуть у Санкт-Петербурзі з 18 до 26 жовтня.
18:29
Вже сьогодні на сайті компанії Wizz Air Ukraine можна бронювати квитки до Неаполя, Риму (Італія), Валенсії, Барселони-Жирони (Іспанія) та Кутаїсі (Грузія). Це наразі єдина компанія, яка планує відкрити нові напрямки авіаперевезень зі Львова.
15:34
Обшук та вилучення майна з помешкання голови Львівської крайової організації Української Республіканської партії Володимира Будулича, був проведений безпідставно та незаконно. Про це сьогодні, 16 вересня, під час пікету Головного управління МВС у Львівській області заявили представники ЛКО УРП. Активісти вимагали повернути вилучене майно Володимира Будулича, вибачитись перед ним та покарати винних у даному інциденті.
14:55
У рамках Восьмого міжнародного літературного фестивалю відбувся гала-концерт «Молода республіка поетів – 2013». Юні митці привселюдно заявили про свій талант, підтвердивши його поетичними рядками.