12 вересня 2013

17:08
Відомий британський письменник Джеремі Стронг прибув на Форум до Львова на запрошення Видавництва Старого Лева, щоб презентувати маленьким читачам свою останню книгу «Нові пригоди ракети на чотирьох лапах», яка лише нещодавно з'явилася в українському перекладі від Віктора Морозова та в художньому оформленні Максима Паленка.
16:32
Від сьогодні 20-й Форум видавців відкритий для усіх, хто любить читати. З вітальними словами на заході, присвяченому офіційному відкриттю події виступили представники політичної еліти України, Польщі і Канади та найвідоміших міжнародних організацій. Усі вони щиро захоплювалися національним книжковим святом і зичили йому довгих років діяльності і процвітання. Читайте у цитатах.
10:44
Два місяці відомий український «Цирк Кобзов» тішив Львів. 15-го вересня місто побачить останнє шоу програми «Vivat!», тому на завершення, «Справжня варта» вирішила запитати про результати гастролей та враження від львівської публіки у президента Всеукраїнської громадської організації «Циркова спілка Кобзова», заслуженого працівника культури України Миколи Кобзова.