18 вересня 2013

20:32
За даними опитування вболівальників головна футбольна команда Львова посіла третє місце серед команд Прем’єр-ліги. Опитування проводили працівники Київського міжнародного інституту соціології.
15:55
Львівський хокейний клуб «Леви» може припинити своє існування. Команда зараз потребує стабільного фінансування. У функціонерів клубу це задача №1 в найближчому майбутньому. А цей тиждень стане вирішальним для хокеїстів зі столиці Галичини, чи стартують вони у чемпіонаті.
23:43
Камери для зберігання багажу у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького з’являться лише наступного року. Керівництво аеропорту досі не може знайти в приміщенні площею 39 тис. кв.м вільного місця для розміщення кімнати зберігання. Врешті відсутність такої послуги помітили лише пасажири. Проектанти аеропорту про камеру схову просто забули…
12:13
Один з офіційних спонсорів ВО «Свобода», бізнесмен та нардеп Ігор Кривецький все ще має шанс приватизувати клуб «Романтик». Господарський суд Львівської області відмовив у задоволенні позову управління комунальної власності мерії, яке вимагало розірвати договір оренди з громадською організацією «Здорова Галичина», одним з засновників якої є пан Кривецький.
11:51
За прогнозами синоптиків (які, як відомо, справджуються не так вже й часто), сильні зливи очікують найближчими днями Західну Україну. Які можуть спричинити паводки в Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях. Особливо це повідомлення мало б занепокоїти тих, хто мешкає поблизу річок Боржава, Сяйна та Дністер. Там, згідно із песимістичними передбаченнями, рівень води може піднятися до двох метрів.
02:20
Сьогодні часто можна почути розмови про те, що блоги і соціальні мережі витіснять традиційні засоби масової інформації. Доля правди в цьому є, оскільки блоги вже перебрали на себе частину функцій, які виконують мас-медіа. Проте, це лише частина віртуальної дійсності і правди. Якою ж є ситуація насправді намагалися з’ясувати Лінор Горалік, Юрій Володарський, Оксана Форостина та Вікторія Наріжна під час дискусії на тему: „Український інтелектуал у соціальних мережах”. Дискусія відбулася в рамках Форуму видавців і була організована журналом „Шо”. Модерувала захід Ірина Сливінська.