14 вересня 2013

18:52
Львівські «Карпати» створили справжню сенсацію, ставши для «Шахтаря» справжнім чортом у п’ятницю, тринадцятого. На стадіоні «Україна» місцеві футболісти здобули перемогу з рахунком 3:2. Голи забивали Олександр Гладкий та двічі Младен Бартуловіч, за «гірників» відзначилися Дуглас Коста й Ісмаїлі.
16:59
Львівський лучник Дмитро Марченко у напруженому фіналі здобув перемогу і перше місце на міжнародному турнірі «Золота осінь-2013». У фінальній перестрілці він перестріляв Ігоря Омельченка, який став срібним призером.
13:01
Форум видавців у Львові – мультикультурна подія, здатна вдовольнити найрізноманітніші мистецькі вподобання. Цьогорічний форум прогресував у цьому напрямку як не прогресував жоден попередній. Серед низки мистецьких перфомансів був такий, що привів надміру вишукану публіку у стан шоку. Антін Мухарський у рамках презентації проекту „Жлобологія” привіз для декорації клітку із двома молодими хлопцями. Їхній зовнішній вигляд і поведінка свідчили про належність до суспільного прошарку, який в народі називають „гопніками”.
23:52
Перевізники «дозріли» для того, щоб показати львів’янам рух автобусів в режимі реального часу в мережі Інтернет. Платформу для запуску сервісу надає сайт eway.in.ua. при цьому маршрутчики бояться шквалу скарг за недотримання графіків чи відсутність машин, тому наразі надають доступ лише до тих п’яти маршрутів, які найстабільніше працюють. Решту додадуть пізніше.