Руслана готує мітинг під стінами Європарламенту з вимогою санкцій проти злочинних дій влади в Україні

Катерина Поліщук  |  Неділя, 19 січня 2014, 20:51
Лідерка Євромайдану львівська співачка Руслана разом з українською громадою у Брюсселі готує мітинг та готується виступати на засіданні Європарламенту з вимогами конкретних дій Європи щодо ситуації в Україні.
Руслана готує мітинг під стінами Європарламенту з вимогою санкцій проти злочинних дій влади в Україні

Про це повідомив чоловік Руслани Лижичко Олександр Ксенофонтов на своїй сторінці у Facebook.

«Вона вже провела не одну прес-конференцію і підняла вже перші хвилі під стінами Європарламенту у Брюсселі. Разом з українською і європейською громадою, пресою, громадськими організаціями готує мітинг з вимогою конкретних дій Європи - санкцій та розбирання з тим, що знаходиться під юрисдикцією країн Європи та цивілізованого світу», - зазначив Олександр Ксенофонтов.

 За його словами він ледь вмовив Руслану не вилітати сьогодні до Києва на Майдан, оскільки в її перебуванні в Брюселі є чітка мета: «пробивання» санкцій щодо статків злочинців у владі та робота з урядом Європарламенту.

Своєю чергою  Руслана Лижичко  під час відеозв’язку через Skype в ефірі Громадського ТБ розповіла, що у вівторок,21 січня 2014 року, вона виступатиме на засідання комітету з питань економіки та соціальної політики Європарламенту.

«Ми готуємось провести мітинг та проголосити резолюцію, щоб Європарламент почав розглядати можливість введення санкцій щодо групи влади. З чіткими прізвищами  людей через яких в мене, і в решти українців, є проблеми. Ці люди закликають східну Україну йти до митного союзу. Це при тому, що їхні рахунки, нерухомість та навчання дітей - в Європі. З кого ви робите дурня? Я буду про це заявляти у своєму 8-хвилинному виступі. Я буду говорити в пресі про те, що відбувається в Україні», - заявила Руслана Лижичко в ефірі Громадського ТБ.

 Фото: Facebook

comments powered by HyperComments