«Кажани» здолали вінницький «ВНАУ» в першому матчі

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 1 листопада 2013, 19:14
Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» у першому матчі IV туру української Суперліги у драматичному матчі святкував вікторію над вінницькою командою «ВНАУ». У п’яти партіях львів’яни змогли лише в останній вирвати перемогу з рахунком 3:2.
«Кажани» здолали вінницький «ВНАУ» в першому матчі

Перед грою і гравці, і тренери львівської команди були рішуче налаштовані на перемогу. «З кожного змагання потрібно виносити певну користь. У будь-якому випадку, після останніх поразок видно, чого команді бракує. Але якщо по елементах, то не вистачає, грубо кажучи, або індивідуальної майстерності, або не вистачає тактичних дій команди, тобто організації захисту, взаємодії з блоком, організації атаки, тактики подачі і таке інше. Ці поразки дали можливість як тренерському складу, так і гравцям звернути на такі речі увагу і займатися ними. Що стосується мене, як тренера – я бачу чим конкретно треба займатися, у чому ми можемо «додати», – наголосив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Віктор Михальчук.

Перший матч для львів’ян проти вінницького «ВНАУ» вийшов непростим. Господарям майданчику лише в заключній п’ятій партії вдалося здобути важку перемогу. Гості не давали розслабитися ні на хвилину, і лише з рахунком 15:12 в останньому сеті львівські «Кажани» таки здолали супротив вінничан. У підсумку 3:2 на користь господарів.

Наступного разу команди зустрінуться вже завтра, 2 листопада. Матч розпочнеться о 12.00 в палаці спорту «Галичина». 

comments powered by HyperComments