Бізнес-репутація регіонала Олега Барана постраждала через «Очко»

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 25 жовтня 2013, 17:46
Співзвучність колишньої назви збанкрутілого підприємства та торгової марки одного з найбільших виробників ковбасних виробів на Львівщині, вдарила по бізнес-репутації голови Львівської міської організації Партії регіонів Олега Барана.
Бізнес-репутація регіонала Олега Барана постраждала через «Очко»

Сьогодні сайт «Наші гроші. Львів»,  посилаючись на Єдиний державний реєстр судових рішень, розмістив інформацію про те, що  18 жовтня 2013 року Господарський суд Львівської області ухвалив визнати ТОВ «Очко» банкрутом і почати ліквідаційну процедуру підприємства.

Ця новина набула значного розголосу в інформаційному просторі Львова, адже раніше ТОВ «Очко»  мало назву  “Родинна ковбаска”.  А для львів’ян ця назва асоціюється  винятково з однойменною мережею крамниць  ТОВ «Барком», співвласником якою є регіонал Олег Баран.

Пікантності  додала «блатна» інтерпретація теперішньої назви збанкрутілого   підприємства, і те, що заяву до суду  про визнання банкрутом ТОВ  “Очко”  подала фірма “Барком”. Виявилось, що  «Очко» боргує  «Баркому»  60 тисяч гривень.

Цікаво, що до  кінця 2011 року Олег Баран був співвласником ТОВ «Родинна ковбаска». Пізніше підприємство перейшло у власність  Андрія Леочка, який, власне, і змінив назву підприємства на «Очко».

comments powered by HyperComments