Хокей. «Леви» розібралися з «Генералами»

Дмитро Майстренко  |  Вівторок, 21 січня 2014, 20:03
У черговому турі регулярного чемпіонату України з хокею львівський клуб «Леви» здобув впевнену перемогу над столичними «Генералами». Хокеїсти львівської команди виграли два з трьох періодів, й у підсумку святкували загальну перемогу з рахунком 5:3.
Хокей. «Леви» розібралися з «Генералами»

«Леви» – «Дженералз» 5:3

Шайби: 4:06 Большаков (Посєвін) - 1:0, 6:59 Курський (Волков) - 2:0, 16:42 Хміль (Сідоров) - 2:1, 19:56 Большаков (Остяков) - 3:1, 29:38 Волков (Коляда) - 4:1, 44:50 Кривда (Курський, Коляда) - 5:1, 47:14 Мадера (Миколенко) - 5:2, 55:50 Миколенко (Попов, Долинін) - 5: 3

Невпевнена гра столичної команди «Генерали» впродовж останніх матчів продовжилася й у сьогоднішньому. Хоча й хокеїстам зі столиці протистояла остання команда першості, однак справитися з нею вони не зуміли. «Леви» продемонстрували, що складати зброю в чемпіонаті ще не збираються.

Номінальним господарям арени вдалося досить швидко відкрити рахунок. Не встигли гравці ще як слід увійти в гру, як вже на початку п’ятої хвилини Павло Большаков із передачі Єгора Посєвіна відкрив рахунок. І майже відразу львів’яни подвоїли свою перевагу. Не встигла секунда стрілка зробити й двох повних обертів, а Владислав Курський вже знову розпечатав ворота Артинського.

Гості на таку активність львівських гравців відповіли під завісу періоду. На сімнадцятій хвилині Олександр Хміль з пасу Миколи Сідорова відквитав одну шайбу. Та за чотири секунди до сирени все той же Павло Большаков відновив перевагу своєї команди до двох результативних кидків, оформивши дубль у поєдинку.

У другому періоді гри команди порадували вболівальників лише одним результативним кидком. У середині періоду Сергій Волков скористався передачею Миколи Коляди й довів результат до розгромного – 4:1. У третьому періоді команди не збиралися скидати обертів. Зву на п’ятій хвилині третьої чистини гри львівський хокеїст Роман Кривда. Асистували йому Владислав Курський та Микола Коляда. Для гравців «Генералі» рахунок 5:1 був зовсім не пристойним. І тому у той час, що лишався до фінальної серени вони намагалися виправити ситуацію.

Гравці столичної команди перехопили ініціативу й почали вже більше грати в зоні суперника. Це дало свої результати на 48 хвилині. Розпечатати ворота Євгена Бруля вдалося Олексію Мадері. Асист на свій рахунок записав Олександр Миколенко. А за чотири хвилини до завершення гри вже Миколенку вдалося вже відзначитися. Його результативний кидок і встановив остаточний рахунок у матчі –5:3.

 Навіть попри сьогоднішню перемогу «Леви» залишилися на останній сходинці турнірної таблиці. Однак здобуті очки дозволили скоротити відставання від «Сокола», який у цьому турі поступився одному з лідерів чемпіонату білоцерківському «Білому Барсу», до чотирьох залікових пунктів. Зараз в активі львівської команди 13 очок. Наступна зустріч між цими командами відбудеться завтра.

Фото з сайту ХК "Дженералз Київ"

comments powered by HyperComments