«Арена Львів» прийме наступний матч збірної України

Дмитро Майстренко  |  Четвер, 9 січня 2014, 17:20
Наступний товариський матч національна збірна України може зіграти у Львові на «Арені Львів». Те, що галицький стадіон не може приймати офіційні матчі національної команди, львівським вболівальникам компенсують товариськими іграми.
«Арена Львів» прийме наступний матч збірної України

Фото: //grim.in.ua

Керівництво Федерації футболу України має намір організувати проведення товариського матчу саме у Львові. Про це заявив заступник директора центру ліцензування ФФУ Анатолій Бузник. Проте, ще не відомо, хто приїде в Україну, щоб помірятися силами з нашою збірною. Однак, Анатолій Бузик висунув припущення, що мірятися силами команди будуть саме на газоні «Арени Львів».

«Є ряд нюансів, я не можу назвати суперника. Не знаю, на якому етапі переговори. Можу тільки сказати, що тренерський штаб хоче провести цю гру вдома. Швидше за все, матч пройде у Львові на «Арені Львів», - сказав заступник директора центру ліцензування Федерації футболу України.

Наступний товариський матч національної збірної заплановано на 5  березня.

Нагадаємо, що за рішенням ФІФА за порушення поведінки вболівальників на трибунах стадіону, "нацистські й расистські"  банери та вигуки у відбірковому матчі проти команди Сан-Марино львівський стадіон дискваліфіковано від 27 вересня 2013 року і впродовж усього періоду проведення попереднього кваліфікаційного відбору на футбольний ЧС-2018.

comments powered by HyperComments