Автопробіг на Харків! Львів’яни приїдуть на Форум Євромайданів з вертепом

Катерина Поліщук  |  Четвер, 9 січня 2014, 13:43
Спочатку автоколоною на Київ, а з Києва на Харків – такий маршрут оголосили організатори автопробігу на Форум Євромайданів у Харкові, який відбудеться на вихідних, 11-12 січня. Львівська автоколона, окрім інформаційних матеріалів про цілі та мету Євромайдану, привезе з собою вертеп.
Автопробіг на Харків! Львів’яни приїдуть на Форум Євромайданів з вертепом

Акцію організовує неформальне громадське об’єднання автомобілістів Євромайдану «Коловорот». Активісти цього об’єднання щовихідних організовують виїзди в міста східної та центральної України. Таким чином вони вже відвідали Житомир, Запоріжжя та Чернігів. Як розповіли львівські координатори акції, такий автопробіг спрямований на поширення інформації про Євромайдан та спростування фальшивих міфів про нього. Львівська автоколона вирушить ввечері 10 січня від торгового центру «КінгКросЛеополіс» що на вул. Стрийській. Всі машини прикрасять національною та євросимволікою.

«Дуже важливо, щоб до нас приєдналась якомога більша кількість людей. Адже, чим більша колона автомобілів, тим безпечніше пересуватись. В нас були поодинокі випадки, коли автомобілістам просто різали шини, – розповідає Софія Сеник, координатор акції у Львові. – Вже сьогодні до нас зателефонувало дуже багато людей, які готові їхати. Однак ще остаточно не підтвердили свою участь. Однак автомобілі, якими в Харків поїде вертеп,  ми вже знайшли. Це п’ять машин, водії яких є також дійовими особами вертепу».

Нагадаємо, 11-12 січня 2014 у Харкові відбудеться перший Всеукраїнський форум Євромайдан’ів. Порядок денний Форуму був ухвалений в резолюції, прийнятій на Всеукраїнській конференції Євромайданів в Києві 27 грудня 2013 року. Зокрема, там розроблятимуть план дій для встановлення в Україні відповідальної демократії, механізм координації дій та зв’язку між Євромайданами, обговорять як забезпечити безпеку та правовий захист Євромайданів, а також його фінансування та інше.

Точне місце збору в Харкові організатори повідомлять учасникам Форуму приватно.

Контактний номер львівського координатора автопробігу - 093 655 96 07.

 

comments powered by HyperComments