6 листопада 2013

23:23
Львівський хокейний клуб «Леви» підписали двох росіян та одного білоруського хокеїста. Цікаво, що російські гравці вже захищали кольори західноукраїнського клубу.
22:25
Соломія Ковтун презентувала дванадцяту за ліком персональну виставкау під такою ж назвою „12”. Презентація відбулася 5 листопада у галереї „Зелена канапа”.
22:18
Захисник львівських «Карпат» Павло Пашаєв в режимі online відповів на запитання вболівальників. Він розповів про атмосферу в команді, про тренерський штаб, вболівальників та як його вразив Львів. Також він поділився планами на майбутнє і своїм бажанням грати за «Карпати». Така собі відеопрес-конференція відбулася на офіційному сайті клубу.
20:50
Фракціям ВО «Батьківщина». ВО «Свобода» та УДАР у Львівській обласній раді бракує 13 голосів для висловлення недовіри новпризначеному голові Львівської ОДА Олегу Салу. Тож партійні лідери цих сил вирішили офіційно звернутись до колег з інших фракцій підтримати їхню ініціативу та заодно пропіаритись на всю країну.
19:42
Матч сьомого туру футзальної Екстра-ліги між львівською «Енергією» та рівненським «Кардиналом» закінчився перемогою господарів з рахунком 3:0. Пропонуємо Вам побачити цю зустріч в коментарях головних дійових осіб поєдинку.
18:34
Півзахисник львівських «Карпат» Валерій Федорчук отримав запрошення до лав футбольної національної збірної України. Футболіст львівської команди вже вдруге отримує виклик до національної команди.
17:34
Голкіпер львівського хокейного клубу «Леви» Євген Бруль встановив рекорд серед хокеїстів усього світу. Він відновив кар’єру гравця у віці 46 років і 8 місяців і, таким чином, став найстаршим воротарем у світовому хокеї!
16:31
Результати соціологічного дослідження, яке провела у Львові 18-23 жовтня «Лабораторія незалежних соціологічних досліджень» Української спілки консультантів на замовлення Trust for Civil Society in CEE, не сподобалися, мабуть, багатьом місцевим політикам.
16:59
Студенти філологічного факультету ЛНУ ім. І.Франка в приміщенні свого вишу влаштували акцію протесту. Активісти роздавали листівки із закликом до молодих поетів, музикантів та філологічної громади бойкотувати «Арт-майданчик», який фінансується організацією Віктора Медведчука «Український вибір».
12:06
Львівський окружний адміністративний суд 31 жовтня 2013 року прийняв постанову, якою зобов'язав Львівську міську раду нарешті закріпити межі всіх львівських парків. Позов з такою вимогою ще в червні подала міська прокуратура, через численні випадки незаконного будівництву в парковій зоні. Мовляв, у ратуші вже 13 років міряють парки, а точно визначено розміри лише 11 з 26. Тай ті на кілька гектарів менші від первісного вигляду. У магістраті своєї вини не визнають, тож подали апеляцію на рішення суду.