27 листопада 2013

22:46
У рамках дискусії „Якість регіональної журналістики: недостатня кваліфікація, зухвале нехтування стандартами чи виконання волі власників ЗМІ?” відбулася розмова про те, який зв'язок є між якістю регіональної журналістики та рівнем її оплати. Важливо, що дискутували люди, які причетні до журналістики з різних сторін. Це і співвласники ЗМІ, і науковці, і журналісти-практики.
21:29
У черговому матчі групового етапу Кубка України з баскетболу львівська «Політехніка-Галичина» не зуміла на власному майданчику перемогти баскетбольний клуб «Миколаїв». Гості Львова святкували перемогу з рахунком 67-72.
19:59
Львівські студенти сьогодні звернулися до консулів країн-членів ЄС з проханням допомогти у боротьбі з нечесними політиками та повідомити громадськість своїх країн про те, що українська молодь за вступ України в Європейський Союз.
19:02
Сьогодні ввечері на Євромайдані охороною були затримані двоє хлопців, один з яких неадекватно себе поводив, а інший підривав в натовпі петарди. За словами охоронців використання піротехнічних засобів на Євромайдані є провокацією.
17:25
Лоукост-перевізникWizz Аir оголосив про відкриття новогонапрямку зі Львова в Тель-Авів. Перший рейс запланований на 1 травня 2014 року, однак квитки можна купувати вже. Це вже дев’ятий авіарейс, який відкриває лоукост-перевізник зі Львова.
13:19
Близько тридцяти мам, з дітками від року до п’яти, зібрались сьогодні з символікою ЄС та синьо-жовтими прапорами під стінами Ратуші та облдержадмістрації. Під вигуки «Малюки йдуть в ЄС!» вони написали листа Президентові, де висловили свою підтримку підписання Угоди про Асоціацію України та Євросоюзу.
14:21
Спроби бійців «Беркута» в ніч на 25 листопада захопити Євромайдан у Києві ще раз переконали громадськість: бездарна влада до своїх послуг має такі ж бездарні спецпідрозділи. В тому ж ЄС, за який сьогодні спільно виступають і офіційна опозиція, і звичайні громадяни, якщо влада вирішує, що ті чи інші масові заходи є незаконними, поліція порядок наводить.
00:47
У рамках дискусії „Якість регіональної журналістики: недостатня кваліфікація, зухвале нехтування стандартами чи виконання волі власників ЗМІ?” Борис Потятиник розповів про те, як львівські медіа висвітлюють тему Євромайдану.