22 листопада 2013

20:22
У черговому матчі української баскетбольної Суперліги баскетбольний клуб «Донець» легко впорався з львівською командою «Політехніка-Галичина». Поєдинок закінчився з рахунком 61-89.
18:00
У Львові створили Координаційний штаб Євромайдану. Одним з перших рішень штабу було створити гарячу телефонну лінію для координації виїзду людей на акцію за євроінтеграцію України 24 листопада у Києві.
17:56
Другий поєдинок між львівськими «Левами» та київським «Соколом» також закінчився перемогою киян. Хоча вже не так ганебно для господарів. «Сокіл» лише в останньому періоді зумів вирвати перемогу із зубів «Левів». Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь «Сокола».
17:41
Після того, як 21 листопада уряд Азарова ухвалив рішення про призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціацію з ЄС, стало зрозуміло, чому саме на Львівщині з’явився Олег Сало. Тому що ще наприкінці жовтня Янукович знав – на Вільнюському саміті 28 листопада угода може бути не укладена.
15:59
Мер Львова Андрій Садовий закликав мешканців міста на сьогоднішній мітинг біля пам'ятника Шевченку на 19:00 та скликав депутатів на позачергову сесію для ухвалення офіційної позиції Львова. Голова Львівської обласної ради Петро Колодій вже організував Координаційний штаб Євромайдану та скликав голів районних рад на перше засідання. Натомість, ставленик президента України, голова Львівської облдержадміністрації, Олег Сало закликав мешканців Львівщини не виходити на акції протесту.
14:25
Під стінами Львівської облдержадміністрації відбувся мітинг студентів та молоді. Понад дві тисячі людей з транспарантами « Наш вибір - ЄС», «Студенти за майбутнє в Європі». «Ми не продаємось за гроші Кремля!» голосно заявили владі свою проєвропейську позицію і вимагали негайно відновити євро інтеграційний курс України.
12:12
На вулиці ще майже золота осінь, якщо не враховувати відсутність «золота» на деревах, а у Львові вже розпочалася підготовка до новорічних свят. На площі Ринок вже тиждень як встановлюють відому льодову ковзанку, торгові центри приміряють новорічні декорації, а соціальні організації розпочинають чи не найголовнішу роботу – акції до дня Святого Миколая, спрямовані на допомогу діткам з інтернатів та дитячих будинків.
10:28
Ярослава Мельник, ректор Українського вільного університету (м. Мюнхен), нещодавно відвідала НУ „Львівська політехніка”. Гостями події стали викладачі ЛНУ ім. Івана Франка, Українського католицького університету та інших навчальних закладів, з якими співпрацює УВУ.
01:33
На даний момент біля пам'ятника Тарасові Шевченку у Львові зібралося декілька десятків студентів та інших небайдужих громадян аби висловити протест проти рішення Кабміну призупинити підготовку до підписання Угоди з ЄС. За повідомленням користувачів Фейсбуку, ряди протестувальників поповнюються. Тих, хто планує долучитися, активісти просять приносити з собою карімати і теплий одяг.