23 листопада 2013

23:34
На площі перед пам’ятником Т.Шевченкові у Львові учасники Євромайдану встановили 8 наметів, які розставили у формі кола, та кожен накрили прапором Євросоюзу. За облаштуванням наметів спостерігало декілька працівників міліції. Про це з місця події повідомив кореспондент «Справжньої Варти».
19:47
В останньому своєму матчі осінньої частини сезону «зелено-білі» зіграли в нічию з «Металургом». На останніх хвилинах львівську команду врятував точний удар Олександра Гладкого, який встановив остаточний рахунок матчу 2:2.
15:07
Львівська команда вдома завдає першої поразки у цьогорічному чемпіонаті лідерові Екстра-ліги команді «Єнакієвець». На своєму майданчику «енергетики» здолали футзалістів із Донбасу з рахунком 7:3.
09:32
У рамках фестивалю «Драма. UA» та його проекту «Майстерня театральних критиків» відбулася цікава, а головне актуальна дискусія «Театр і критика в Україні та Росії». Два шановані у театральному світі експерти: журналіст Олег Вергеліс та театральний критик Павел Руднєв говорили про особливості та проблеми театрів українського та російського відповідно. Як виявилося, у них більше відмінного, ніж спільного.
05:16
Львівський окружний адміністративний суд під головуванням судді Олени Крутько постановив заборонити встановлення малих архітектурних форм з 6.00 23 листопада до 29 листопада за адресами пр-т Свободи, 1, пл. Ринок, 1, вул. Університетська, 1, вул. Винниченка, 18.
04:20
На площі перед пам’ятником Т.Шевченкові у Львові відбувся багаточисельний мітинг протесту проти рішення уряду відмовитися від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Прийшло підтримати євроінтеграцію близько 5 тисяч осіб, переважно студентів, хоча були люди і старшого віку.
01:13
Міжнародний молодіжний фестиваль науки “Litteris et Artibus” вчетверте стартував у НУ „Львівська політехніка”. Фестиваль триватиме із 21 по 23 листопада. Його метою є формування вітчизняної молодої наукової еліти та розвиток міжнародної співпраці.