26 листопада 2013

23:45
Сьогодні, 26 листопада, кількатисячна колона студентів вирушила з Євромайдану на площі перед пам’ятником Т.Шевченку до головного управління МВС у Львівській області, де було проведено короткий пікет. Студенти протестували проти блокування працівниками ДАІ автобусів, що везуть протестувальників на мітинг у Київ.
23:24
Нещодавно у львівському прес-клубі відбулася дискусія на тему якості регіональної журналістики. Тема розмови звучала як „Якість регіональної журналістики: недостатня кваліфікація, зухвале нехтування стандартами чи виконання волі власників ЗМІ?”
21:53
Організатори Євромайдану у Львові готові приймати допомогу від всіх охочих та закликають водіїв, які прямують до Києва, підбирати «голосуючих» студентів.
19:33
Під сценою львівського Євромайдану сталася сутичка. За попередньою інформацією конфлікт стався через те, що охоронці майдану не впізнали один одного, проте не виключається і варіант провокації.
18:10
Депутати районних рад Львівщини зібрались на мітинг під обласною радою у Львові, щоб наочно продемонструвати прагнення громад вступити в Об’єднану Європу. Райці вже ухвалили рішення про підтримку євроінтеграційного курсу України на місцях і тепер вимагають аналогічного рішення від Львівської облради. Обласні депутати «за».
15:06
З самого ранку до площі перед пам’ятником Т. Шевченка у Львові сходяться колони студентів зі всіх вишів міста. До мітингу приєднались старшокласники.
12:43
Фінська журналістка Анна-Лєна Лаурен презентувала в Україні свою нову книгу “Невідома ціна свободи. Демократичні революції у Грузії, Україні та Киргизії”. Презентація відбулася у книгарні „Є” за участі самої авторки. Це вже третя книга журналістки, яка виходить українською мовою.
04:17
Працівники ДАІ на Львівщині розпочали справжню блокаду автобусів із протестувальниками, які прямують до Києва. Як уже повідомлялося, у м. Дрогобич та ряді інших населених пунктів Львівської області ДАІ не випускають автобуси до столиці.