Футзал. «Енергія» - «Кардинал»: В коментарях

Дмитро Майстренко  |  Середа, 6 листопада 2013, 19:30
Матч сьомого туру футзальної Екстра-ліги між львівською «Енергією» та рівненським «Кардиналом» закінчився перемогою господарів з рахунком 3:0. Пропонуємо Вам побачити цю зустріч в коментарях головних дійових осіб поєдинку.
Футзал. «Енергія» - «Кардинал»: В коментарях

Докладніше про матч читайте в матеріалі «Львівська «Енергія» перемогла «Кардинал».

Олександр КОСЕНКО, головний тренер «Енергії»

«Двох думок бути не може. Гравці на жилах після поїздки в Італію вийшли і грали на морально-вольових якостях. Звісно, я маю на увазі наших збірників. Їхня втома відчувалася. А коментувати тут більше нічого. Звісно, ми одна команда, однак Коваль сьогодні по-справжньому вистрелив.

Гра завершилася, ми перемогли з рахунком 3:0. Вважаю, не зовсім правильно буде зараз говорити, а що було б, якби вийшли грати інші гравці. Я бачив, що деякі гравці підсіли і була у мене думка дати пограти свіжим гравцям нашої команди. Тренерського досвіду у мене не так багато, однак повірте у те, що я хочу зробити команді якомога краще. Наші молоді хлопці рвалися в бій, однак сьогодні їм зіграти не випала можливість. Впевнений у тому, що вони ще награються. Чемпіонат у нас ще довгий.

Якщо відверто, то більше слідкував за грою своєї команди. Я раніше бачив ігри цієї команди і ще раз переконався у тому, що гра у «Кардинала» поставлена і від цього наша перемога стає ціннішою».

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер «Кардинала»

«Я пишаюся своєю командою. Незважаючи на результат, я задоволений грою. Таке у футболі буває. Перемагає той, хто має більше везіння. Не хочу говорити за суддівство, але зрозумійте мене: у матчі з «Енергією» одному гравцю зламали ніс (Басич), одному – ключицю (Тригубець) і ще одному - ногу (Фаренюк). Про що можна говорити? Наскільки Ви думаєте вибули ці гравці? Ви ж розумієте, що ці гравці самі себе не поламали.

Ми допустили помилки і пропустили, а те, що не забили це уже інше питання. Хто нам не давав реалізовувати свої моменти? Якщо рахунок 3:0 не на нашу користь, значить він справедливий. Несправедливо по відношенню до моєї команди – це травми трьох гравців. За такі порушення гравців потрібно наказувати.

Дуже задоволений грою Волянюка. Він до нас приїхав неготовий. Сьогодні він показав, що як футболіст він виріс, однак наразі неготовий фізично. Не вважаю це великою проблемою. Я його підготую. Михайло нам допоможе однозначно».

 

Сергій КОВАЛЬ, гравець «Енергії»

«Думаю, ті люди, які не їздили до збірної, сьогодні виглядали свіжіше. У них не було таких навантажень і таких переїздів. Ми тренувалися у звичному режимі і, можливо, виглядали трішки краще. Це моя думка. «Кардинал» грав у свою гру. Невідомо як би завершився цей матч, якщо б гості реалізували пенальті. Після сейву Володимира Кардаша спрацювали футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Ми забили другий гол і нам стало легше».

 

 

 

Михайло ВОЛЯНЮК, гравець «Кардинала»

«Вважаю, що ми грали непогано, однак свої моменти потрібно реалізовувати. М’яч кілька разів бився об каркас воріт «Енергії». Як на мене, ми створили достатньо. При перевазі суперника в один м’яч ми отримали право на пенальті, однак його не реалізували. Якби забили, рахунок став би нічийним і невідомо, як би далі склався матч. А так після цього одразу пропустили другий гол у власні ворота. Як сказав наш тренер, це був ключовий епізод у матчі. Я також так вважаю».

Докладніше про матч читайте в матеріалі «Львівська «Енергія» перемогла «Кардинал».

comments powered by HyperComments