«Гран Прі Галичини». Міжнародна велосипедна гонка розпочнеться 2 серпня

Юлія Миколишин  |  Середа, 31 липня 2013, 13:10
Чергове спортивне видовище чекає на Львів. Цього разу – змагання на роверах. Так, 2-5 серпня у місті Лева відбудеться чемпіонат України з велосипедного спорту на треку, фінал Кубка України у спринтерських видах та представницька міжнародна велосипедна гонка на треку «Гран Прі Галичини».
«Гран Прі Галичини». Міжнародна велосипедна гонка розпочнеться 2 серпня

Як повідомляють організатори, змагання проходитимуть на базі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.

У змаганнях візьмуть участь понад 200 велосипедистів зі всієї України та з семи європейських країн: України, Росії, Словаччини, Польщі, Грузії, Чехії, Литви, Білорусії. Це перші офіційні змагання, що відбудуться на львівському велотреці під егідою Міжнародного союзу велосипедистів (UCI).

Організатори змагань: Міністерство молоді та спорту України, управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Всеукраїнська та обласна федерації велоспорту.

Головний суддя змагань - міжнародний комісар UCI Джулія Родман (Великобританія).

У програмі змагань: гіт, парна гонка, омніум (чоловіки, жінки), багатоденна гонка.

Урочисте відкриття відбудеться на львівському велотреці 2 серпня о 15 годині  45 хвилин. Організатори запрошують всіх охочих відвідати спортивне видовище, тим паче, що вхід на велотрек буде безкоштовним.

Початок змагань:

2 серпня – з 16 години;

3-4 серпня - з 10 години 30 хвилин;

5 серпня – з 9 години 30 хвилин.

comments powered by HyperComments