Обновки мера Садового. В новий особняк переїде навіть теща

Юлія Миколишин  |  Вівторок, 30 липня 2013, 16:49
Мережа Фейсбук допомагає меру Львова демонстративно відкидати закиди про нечесні заробітки, відкати та інші способи збагачення. Так, нині Садовий поділився з друзями по соцмережі новиною про купівлю нового житла. Ті ж привітали його в звичний для фейсбуківців спосіб – лайками. За дві години зраділи з приводу нової нерухомості градоначальника Львова 150 осіб.
Обновки мера Садового. В новий особняк переїде навіть теща

«Офіційно оголошую, що наша родина придбала новий будинок для проживання. На сьогодні це незавершене будівництво (ступінь готовності – 52 %), відтак переселитись ми маємо намір за півроку. За умовами договору купівлі-продажу, до того часу ми маємо право проживати в старій квартирі, яка згодом перейде як частина оплати за новий будинок», - демонстративно прозвітував Андрій Садовий.

Більше того, як справжній чесний мер, якому нічого приховувати, він навіть поділився, де братиме гроші на новий особняк. Бідака-мер, виявляється, досі жив з тещею і надалі вона не покине їхню сім’ю.  «Як відомо, досі ми жили в 3-кімнатній квартирі на вулиці Рудницького – я з Катериною, п’ятеро дітей та мама дружини. Рік тому ми оголосили, що хочемо змінити помешкання. Для цього продали 3 % акцій в ТРК «Люкс», за які виручили 3 мільйони гривень. За новий будинок ми заплатили 3,896 млн. гривень (2,5 млн. грошима та 1,396 млн. вартість квартири). Буде проживати дві сім’ї – наша та батьки Катерини», - деталізує у Фейсбуці Садовий.

Він також додав - новий будинок розташований на вулиці Стрілецькій у Львові. Загальна площа – 695 кв.м. (в тому числі житлова – 234 кв. м.).

Ще рік тому дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова пояснила, чому вирішила продати частину акцій ТРК «Люкс». За її словами, рішення пов’язано виключно зі справами родинного побуту.

«Це було сімейне рішення, обумовлене нашим побутом. Коли ми з чоловіком поселялись в нашій квартирі на Рудницького, нас було лише троє – ми та наш старший син Іван. Трьох кімнат нам абсолютно вистачало. Сьогодні у нас п’ятеро дітей, двоє з них ходять вже до школи», - похвалилась великою родиною дружина львівського мера

comments powered by HyperComments