Голова Комітету Бундестаґу з питань оборони д-р Штрак-Ціммерманн вшанувала пам‘ять загиблих від Голодомору в Україні

Субота, 14 січня 2023, 13:10
14 січня до Мюнхену з візитом завітала одна з найвпливовіших політикинь Німеччини, голова Комітету Бундестаґу з питань оборони пані Марі-Аґнес Штрак-Ціммерманн (Вільна демократична партія Німеччини).
Голова Комітету Бундестаґу з питань оборони д-р Штрак-Ціммерманн вшанувала пам‘ять загиблих від Голодомору в Україні

Після відвідування суботньої служби у церкві Покрови Пресвятої Богородиці і св. Апостола Андрія Первозванного (Schönstraße 55), яку провів владика Богдан Дзюрах, політикиня  вшанувала пам‘ять українців, загиблих під час Голодомору 1932-33 рр.

На сьогодні у пані Штрак-Ціммерманн запланована низка зустрічей з місцевими політиками та громадскістю. Зокрема, увечорі в Українському Вільному Університеті відбудеться панельна дискусія за її участі, організована адміністрацією УВУ спільно з фондом Делєра і фондом Наумана.

Напередодні дискусії відбудеться окрема зустріч д-ра Штрак-Ціммерман зі студентами УВУ.

Довідка
Марі-Аґнес Штрак-Ціммерманн (Marie-Agnes Strack-Zimmermann) — німецька політична діячка, доктор філософії, член Вільної демократичної партії, голова Комітету Бундестагу з питань оборони. Ввивчала журналістику, політологію та німецьку мову в Університеті Людвіга-Максимиліяна в Мюнхені, здобувши ступінь магістра (Magister Artium, MA). У 1986 році захистила докторську працю, здобула ступінь доктора філософії.
У травні 2022 звинуватила федеральний уряд у надто довгому зволіканні з постачанням важкого озброєння в Україну. У липні 2022 закликала постачати важку зброю Україні безпосередньо.

comments powered by HyperComments