«Львівелектротранс» заплатить за розбите авто співачки Наталки Карпи

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 13 вересня 2013, 18:51
Старе правило - не трамвай – об’їде, не спрацювало. ЛКП «Львівелектротранс» таки доведеться відшкодувати витрати на ремонт автомобіля львівської співачки Наталки Карпи. Львівський апеляційний суд підтвердив - вини співачки у ДТП не було і немає. У всьому винен водій трамваю.
«Львівелектротранс» заплатить  за розбите авто співачки Наталки Карпи

Дорожньо-транспортна пригода сталась ще у січні 2010 року на перехресті вулиць Шевченка – Пстрака. Була сильна ожеледиці. Співачка їхала на своїй Toyota Camry і несподівано зіткнулася з трамваєм. За її словами водій трамваю просто не дотримався дистанції під час руху. Пізніше експерти підтвердили цю версію.

Звичайно, співачка не чекала три роки поки їй поремонтують авто і не судилась за це з «Львівелекротрансом». З підприємством судиться страхова компанія «ПРОСТО-страхування», в якій була застрахована Toyota Camry. В принципі все мало б давно вирішитись, адже юристи «Львівелектротрансу» вини водія трамваю не заперечують. Але платити все ж відмовляються. Мовляв, по-перше страхова компанія не платила за ремонт співачки, а лише зарахувала цю суму як оплату за частину страховки. А по-друге на їхню думку експерти, які оцінювали збитки не мають права таке робити, що пізніше страховики в суді спростували.

 Тож тепер «Львівелектротранс» має не лише відшкодувати гроші за ремонт автівки, але заплатити за послуги суду. Загалом комунальне підприємство має віддати більше 13 тис. грн міських грошей. Якщо, звичайно, не подасть касаційну скаргу і не продовжить судитися.

На підприємстві цей випадок коментувати відмовились. Лише зазначили, що сьогодні всі трамваї і тролейбуси Львова застраховані. Тож подібними випадками у них тепер теж займається страхова компанія.

comments powered by HyperComments