Wizz Air Ukraine з квітня наступного року відкриє п’ять нових напрямків зі Львова

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 16 вересня 2013, 18:22
Вже сьогодні на сайті компанії Wizz Air Ukraine можна бронювати квитки до Неаполя, Риму (Італія), Валенсії, Барселони-Жирони (Іспанія) та Кутаїсі (Грузія). Це наразі єдина компанія, яка планує відкрити нові напрямки авіаперевезень зі Львова.
Wizz Air Ukraine  з квітня наступного року відкриє п’ять нових напрямків зі Львова

Так, з 30 квітня 2014 року  по середах і неділях відбуватиметься рейс до  Барселони (аеропорт  Жирона), до  Неаполя, а з 1 травня  по вівторках,  четвергах і суботах – до  Кутаїсі  та  Риму,  з 2 травня по понеділках і  п’ятницях – до Валенсії.  Ціна квитків від  300-400 грн. в один бік.

«Бронювати квитки можна вже сьогодні. Є певні нюанси з отриманням остаточних дозволів на рейс в Кутаїсі (Грузія). Однак протягом двох наступних  місяців ми вирішимо всі спірні питання. - каже Наталія Артемова, комерційний директор компанії  Wizz Air Ukraine.

Наразі бюджетними авіарейсами Wizz Air Ukraine  зі Львова можна долетіти до Венеції та Мілану (Італія) і Дортмунда (Німеччина).

Щодо залучення інших лоукост-компаній, то за словами Романа Готарєва, директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького»   перемовини тривають,  однак про відкриття нових рейсів – міжнародних або внутрішніх,  наразі не йдеться.

«До нас зверталась лоукост-компанія Ryanair, однак суто для моніторингу ринку. Польська компанія EuroLOT, яка ще донедавна здійснювала рейси зі Львова до Варшави і Вроцлава, наразі невідомо чи повернеться. В них внутрішні проблеми – їм бракує літаків для здійснення перевезень. Також ми інтенсивно пропонуємо компаніям здійснювати  внутрішні рейси між обласними центрами,  але і на них немає достатнього попиту», - резюмує  Роман Гонтарєв.

comments powered by HyperComments