Георгій Сігуа: „Україна є дуже важливим туристичним ринком для Грузії”

Наталі Істоміна  |  Четвер, 28 листопада 2013, 14:14
Нещодавно до Львова завітав Георгій Сігуа, Голова національної адміністрації туризму Грузії. Високопосадовець прибув з метою презентувати львівським туроператорам особливості і переваги туристичних подорожей в Грузію.
Георгій Сігуа: „Україна є дуже важливим туристичним ринком для Грузії”

    Георгій Сігуа зізнався, що Україна є дуже важливим ринком для Грузії. Голова національної адміністрації запевняє, що дуже багато коштів витрачається для того, щоб просувати Грузію як туристичний напрям в Україні. «Цьогоріч ми витратили більше мільйона гривень на рекламу Грузії в Україні. Це дає свої плоди. У нас зріст по Україні сягає 70%. Якщо минуло року кількість туристів із України налічувала 70 тисяч туристів, то цьогоріч вже є 100 тисяч. До завершення 2013-того року ця цифра напевно зросте до 120 тисяч», – розповів Сігуа.

    Серед перваг подорожей у Грузію Георгій Сігуа перечислив об’єктивні, ті які справді спонукають обирати українців саме цю країну для туризму. Це невелика відстань, відсутність мовного бар’єру і потреби відкривати візу, а також невисокі ціни і гостинність грузинів.

    Грузинець зазначив, що  туристичний потік у Грузії перевищує кількість населення. «В цьому році  у нас більше 5-ти мільйонів туристів, в той час коли чисельність населення країни становить  4 мільйони», – розповів Георгій Сігуа.

    Окремої уваги заслуговують ораторські здібності грузинського гостя. Високопосадовець запевнив присутніх, що у Єгипті ще фараонів не було, а в Грузії вже робили вино. Голова національної адміністрації також висловив нетипове ставлення до національного напою грузинів – чачі. „Дехто каже самогон, але це не самогон, бо чача – це святий напій” – запевнив грузинець.

    Окрім блискучої презентації, Георгій Сігуа висловив не менш блискучу пропозицію. „Запрошую туроператорів приїхати вас до нас, за наш рахунок. Ми все покажемо, розкажемо, поселимо і нагодуємо, щоб ви знали що ви можете продавати” – запропонував гість.

    Важливо, що навесні компанія «Візз Ейр Україна» відкриє прямий рейс зі Львова у Грузію. Як запевняє Георгій Сігуа квитки на нього вже продаються і ціна є зовсім не кусючою.

Фото: commersant.ge

comments powered by HyperComments