"Ведмідь" взимку не спить, не воює ... Закарпатці автопробігом відвідали дачу Медведчука, але його «Барліг» видався порожнім?

Світлана Куропій  |  Неділя, 5 січня 2014, 11:42
Закарпатський Євромайдан міста Ужгород автопробігом «МедведЧухай геть!» висловив свій протест Віктору Медведчуку, одіозному лідеру громадської організації «Украинский выбор», який ще у 1990-х роках "запав у душу" жителям регіону.
"Ведмідь"  взимку не спить, не воює ...  Закарпатці автопробігом відвідали дачу Медведчука, але  його «Барліг»  видався  порожнім?

//24tv.ua

Чомусь Медведчук саме Закарпаття обрав тоді стартовим майданчиком власної політичної кар'єри. Він вперше обрався тут народним депутатом України, згодом жорстко насаджував у області владу своєї партії - СДПУ (о). Закарпатці 4 січня скористались нагодою висловити Медведчуку свої  "щирі почуття", для того організувалит спеціальний автопробіг.

З траси Київ-Чоп автомобілісти Євромайдану звернули до дачі Медведчука «Ведмежа діброва», що розташована у смт  Жденієво  Воловецього району  Закарпатської області. За інформацією каналу "24", у пробігу брали участь близько 100 активістів на 45 автівках. "Барліг" Медведчука перед брамою охороняли 6  міліціонерів, а на кількох постах  ДАЇ по трасі, як припускають, записували номери автомобілів учасників.

Дорогою до дачі колишнього голови адміністрації президента Кучми автомобілісти «завітали» до губернатора Закарпатської області Олександра Ледіди та депутата-регіонала Василя Ковача. 

Таким чином закарпатці-учасники Євромайдану нагадали можновладцям, що бажають жити як європейці на рівних правах з громадянами західних країн,  а не Росії (як відомо, Віктор Медведчук є гарячим пропагандистом Митного союзу, і,  до речі, також є кумом президента Росії В. Путіна – прим.  авт.).

"Гості" залишили господарю записку

//www.trubyna.org.ua

«А якщо Медведчук так любить Росію, то нехай відпочиває не на курортах Європи,  а у свого кума, а з "мерса" пересяде на "ладу"» - коментує ситуацію один з активістів автопробігу.

До учасників пробігу з «Ведмежої діброви» ніхто не вийшов, а Медведчука майданівці охрестили персоною нон-грата на Закарпатті, на знак чого залишили політику іграшкового ведмедика як символ відмітки у закордонному паспорті про заборону в’їзду  до якоїсь країни  та  коротке звернення - «Чухай з Закарпаття!».

Нагадаємо, що нещодавно, 29 грудня учасники київського автопробігу Євромайдану пошкодили частину огорожі дачі цього політика на Київщині, притому скандували «Медведчук – кремлівська шістка!».

Віктор Медведчук оцінив той пікет власної дачі як спробу залякування, звернувся до міліції з заявою про протиправні дії та попередив опонентів, що він «вміє воювати».

 

comments powered by HyperComments