00:05
17-19 травня у Львові відбудеться унікальна для малечі подія – книжковий фестиваль. Про це повідомляє «Форум видавців». Так, протягом трьох днів у Львівському Палаці мистецтв заплановано більше трьох сотень заходів - квести та ігри, читання, творчі майстерні, конкурси. «Книгоманія» проходитиме як квест під назвою «Збирай слонів». Умова гри - діти повинні відвідати основні події фестивалю і відповідно зібрати якнайбільше слонів – наліпок. Гра розпочинається у всіх львівських школах і дитячих бібліотеках. Найактивніші «мисливці» отримають призи.
09:38
Намалювати пташину писанку, відвідати ярмарок та аукціон, поводити гаївки та приїхати велосипедом на пасхальні частування на край міста. Це лише частина тих заходів, які запропонують львів’янам а на Великодні свята. Організатори кажуть, що орієнтувалися у першу чергу не на туристів, для яких і так у місті чимало розваг, а на львівські родини, які на Великдень збираються у сімейному колі.
17:21
Одночасно кілька комунальних підприємств міста можуть припинити свою роботу. Причина — непроплата коштів обласним казначейством. У мерії кажуть — тільки міському департаменту житлового господарства та інфраструктури установа не перерахувала 17 мільйонів гривень. З них — 2,3 мільйона на ремонт шляхів. Відтак, якщо ситуація не зміниться уже завтра техніка на міські дороги не вийде і Великдень львів'яни зустрічатимуть з ямами.
17:21
На спортивні костюми та інші речі працівники підприємства без докорів сумління нашивали етикетки провідних світових брендів. Під час обшуку міліція виявила товару на 12 тисяч гривень. За фактом відкрито кримінальне провадження
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
879