17:42
За інформацією одного із видань Львова, учора Галицький районний суд міста Львова виніс постанову про адміністративний арешт 25-річного львів'янина, який 6 травня під час «обливаного понеділка» мав конфлікт із міліціонерами. Арештований - Тарас Павлів є головою громадської організації «Завжди вірні», яку створили вболівальники ФК «Карпати».
14:44
За шість місяців науковці планують вивчити ділянку площею 790 квадратних метрів. Розташоване місце майбутніх розкопок на площі Міцкевича, 9. «Це одна з небагатьох ділянок середмістя Львова, яка залишається доступною для проведення повномасштабних археологічних досліджень, оскільки є не забудованою. Для археологів це реальна можливість виявити та задокументувати ранні сторінки історії міста», - розповів директор НДЦ «Рятівна археологічна служба» Інституту археології НАН України Олег Осаульчук.
08:32
Цього тижня до Львова завітали найкращі майстри музичних інструментів зі всієї України і не тільки. Побачити їх витвори, послухати і випробувати їх зможе кожен, хто завітає впродовж трьох днів до Палацу мистецтв. А ще взяти участь у скрипковому батлі – вибрати інструмент з найкращим звучанням та послухати музичні твори у виконанні знаних музикантів.
16:47
Святкування триватимуть два дні в рамках святкування 757-річчя міста Лева. Організатори обіцяють багато розваг - батярські квести та забави, а також спільно з львів'янами та гостями міста оберуть найкращу кнайпу міста та кавер-гурт. В рамках Дня батяра усі охочі зможуть безкоштовно куштувати та оцінювати пиво 9 найкращих кнайп Львова, обрати найкращий кавер-гурт та поспівати разом з Віктором Морозовим батярських пісень.
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
878