14:32
Ефективність політичного діалогу в Україні оцінюватимуть за аналізом так званого «територіального кейсу» Львова. Оцінку даватиме Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).
00:42
Прокуратура Львівщини перевіряє законність прийнятих рішень органами місцевого самоврядування щодо відзначення 8 та 9 травня , повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. Йдеться, зокрема про те, що минулого тижня на сесії Львівської облради було прийнято рішення про вшанування пам'яті українців, полеглих у роки Другої світової війни.
17:16
У Львові 24 квітня 2013 року працівники управління боротьби з організованою злочинністю затримали групу осіб, котрі напередодні викрали 25-річного мешканця одного з сіл Радехівського району, Львівської області. Через знайомого викраденого зловмисники намагалися отримати грошову винагороду в розмірі 34 тисяч гривень.
18:00
У Львові триває підготовка до Пасхи: упродовж місяця у Шевченківському гаю охочі відвідувачі виготовили майже сотню дерев'яних калАталок. Сьогодні ж як діти, так і дорослі взялися розписувати свої великодні атрибути, здебільшого у яворівському та петриківському стилі. На Великдень учасники майстер-класів пройдуться вулицями Львова зі своїми виробами, сповіщаючи людей про свято, адже саме таке призначення калАталок.
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
870