10:01
До кінця жовтня на Личаківському кладовищі у Львові реставратори відновлять п'ять унікальних надгробків. Усі роботи фінансуватиме Міністерство культури Польщі, яке виділить близько 950 тисяч гривень. Спільна українсько-польська програма з відновлення львівських пам'яток триває п'ять років. За цей час польська сторона інвестувала в збереження історичної спадщини понад 11 мільйонів гривень.
13:01
«Зелена енергетика – це тренд, який активно використовується. В світі поступово відмовляються від енергетики на основі спалювання нафти, газу, мазуту чи вугілля. Приємно, що Львівщина долучається до цього. Ця промисловість для нас прийнятна.
00:50
Посадовці одного із управлінь Львівської обласної державної адміністрації розтратили 1 млн. грн бюджетних коштів. Йдеться про реалізацію регіональної програми розвитку інформаційного простору області на 2007-2011 роки для видання «Зводу пам'яток історії та культури України. Львівська область».
14:01
Виконком Львівської міськради пристав на пропозицію мера Андрія Садового заборонити у місті використання вивісок, на яких зображено чи розміщено інформацію про алкогольну продукцію. Відповідне рішення виконавчий комітет прийняв 17 травня. Табу на інформацію про алкоголь вступає в силу 21 травня та стосуватиметься як зовнішньої та внутрішньої реклами торгових точок, так і вітрин або вікон стаціонарних об'єктів торгівлі.
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
876