12:13
10-річна дівчинка, яка 30 травня впала з пошкодженого балкона в санаторії «Юність» (Сімеїз), померла в реанімації Лівадійської лікарні.
01:01
Підвищити акциз на пиво вимагають від парламенту, а отримані кошти віддати на «Охматдит». На пляшках же з цим слабоалкогольним напоєм зображувати уражену печінку... Відповідне звернення до Верховної Ради вже підготували у Львові члени опікунської ради НДСЛ «Охматдит», коаліція громадських організацій «За тверезу Україну», коаліція «За вільний від тютюнового диму Львів», благодійний фонд «Крила Надії», МГО «Молодість». Відповідну ініціативу підтримують і депутати Львівської міської ради.
17:19
Третина пожеж у центральні частині міста Львова може мати загрозливі масштаби. А все через ускладнений доїзд пожежної техніки до місця негаразду. Зазвичай перешкодою для руху спецтехніки є припарковані на вулицях приватні автівки.
16:42
Акція під такою назвою відбулась сьогодні перед управлінням МВС України в Львівській області. Близько 50 представників місцевих мас-медіа пікетували міліцію, аби нагадати про побиття своїх колег у Києві. Журналісти тримали у руках плакати з написами «Журналіст – не мішень», «Стаття 367 Кримінального кодексу», «Бездіяльність міліції – злочин», «Міліція – бездіяльна» , а також кричали «Сьогодні журналіст – завтра ти», «Журналіст – не мішень», «Захарченко, йди геть», «Ганьба!»
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
876